Atelier gratuit pentru copii la Targul de Carte Gaudeamus

12:00:00 - 13:00:00
Sâmbătă 23 Noiembrie 2013

Editura Casa organizează gratuit  un atelier de iarna pentru copii inspirat de una dintre ultimele apariţii ale colecţiei Idei creative

piticiSâmbăta 23 noiembrie 2013, la Târgul de Carte Gaudeamus, Editura Casa organizează în spaţiul pentru copii un atelier de iarnă. Activitatea este inspirată de una dintre ultimele apariţii ale colecţiei Idei creative. Sunt acolo propuneri de activităţi care nu ar trebui să lipsească din biblioteca unui copil, care poate învăţa, pas cu pas, cum să realizeze singur un proiect, pornind de la etapa pregătirii modelului, căutării materialelor şi până la satisfacţia unui rezultat pe măsura efortului.

Ne-am oprit la un pitic din scortişoară, relativ uşor de realizat. Activitatea se va desfăşura în Pavilionul Central Romexpo, între orele 12-13, la nivelul 3.20 – Salonul de carte pentru copii „Ion Creangă”. Participarea este gratuită.

Atelierul este destinat copiilor şi părinţilor. De ce sunt rugaţi şi părinţii să participe? Pentru că alăturarea elementelor din materiale atât de diverse – lemn, scortişoară, hârtie, textile – nu este posibilă decât folosind pistolul de lipit cu silicon. Copiii au nevoie de un „asistent” care să îi sprijine în asamblare.

Puteţi veni în târg direct la atelier, dar vor avea prioritate cei care îşi vor rezerva un loc, printr-un comentariu la acest articol, pe mail, la adresa [email protected], sau telefonic, 0722’955’103.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Noiembrie 2013

Program:
12:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL