Atelierul Nazdravanilor, editie de Craciun

11:00:00 - 13:00:00
Sâmbătă 08 Decembrie 2012

Activitati pentru copii  – Atelierul Nazdravanilor, editie de Craciun

Atelier de bricolaj pentru copii organizat de Talente de Nazdravani in colaborare cu magazinul online RechiziteleMele.net si Gradinita Cuibusorul Zanelor.

Va asteptam sambata, 8 decembrie, ora 11:00, la Gradinita-after school “Cuibusorul Zanelor”, sa participati la jocul-concurs “Atelierul Nazdravanilor”.

Evenimentul include activitati de lucru manual si jurizare la care participa maxim 12 de copii, ce se inscriu pe pagina evenimentului pana la data de 7 decembrie 2012.

Toti copiii vor primi un premiu de participare din partea magazinului online RechiziteleMele.net si a portalului Talente de Nazdravani.

Timp de doua ore copiii vor picta un glob, vor lipi si decupa pentru a realiza o felicitare si se vor juca, fiind atat participanti la concurs, cat si membri ai juriului.

In prima parte a evenimentului vor picta un glob de sticla cu vopsele acrilice, si vor confectiona o felicitare folosind articole hobby sau realizate cu perforatoarele decorative. Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate.

Dupa o scurta pauza, in cea de-a doua parte, aceiasi copii vor deveni membri ai juriului si vor acorda cat mai obiectiv puncte creatiilor participante.

Vom aplauda castigatorii, dar premiile vor fi oferite tuturor participantilor de catre magazinul online RechiziteleMele.net si Talente de Nazdravani. Copiii vor primi un stilou si un penar Pilot Frixion. Atelierul Nazdravanilor este un exercitiu in cadrul caruia toti invatam sa lucram si sa evaluam obiectiv, iar acest efort este rasplatit printr-o diploma si un premiu de participare.

Pot participa copii din grupa mare si pregatitoare, precum si scolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenti cel mult 12 de copii, care se vor inscrie pana la data de 7 decembrie 2012 pe pagina evenimentului.

Cost de participare: 40 lei pentru un copil

Evenimentul este organizat de portalul Talente de Nazdravani, in colaborare cu magazinul online RechiziteleMele.net si gradinita-afterschool “Cuibusorul Zanelor”.

Atelierul Nazdravanilor isi propune ca, prin joc, sa exerseze capacitatea copiilor de a indepli cerintele unui proiect, si obiectivitatea in evaluarea creatiilor celorlalti participanti, deprinderi necesare in activitatea de invatare.

Coordonator eveniment: Cristina Hornoiu, 0722 955 103

Mai multe detalii in pagina evenimentului: http://talentedenazdravani.ro/blog/?p=8791


Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Decembrie 2012

Program:
11:00:00 - 13:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Grădiniţa – After School „Cuibuşorul Zânelor”

Județ:
Sector 5

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Sabinelor nr. 56

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL