Atelierul Robotilor Reciclati +7 ani | Power Yoga

17:00 - 18:30
Duminică 02 Februarie 2020
București

Copiii vor invata despre importanta reciclarii si vor vedea ca folosind lucruri pe care in mod normal le-am fi aruncat, vor putea face niste roboti, folosindu-si imaginatia si dexteritatea.

Vor avea la dispozitie truburi de carton, cutii de conserve, dopuri, cutii de carton, cutii de lapte, suruburi, piulite, sarme, bete, ochi, lipici, scotch, culori, etc.

Sunt liberi sa colectioneze pana ne vom vedea, tuburile de carton de la hartia igienica, de la rola de servetele, cutii de lapte, dopuri, conserve si orice alte elemente pe care ei considera ca le-ar putea da o noua intrebuintare.

Este un atelier bazat pe creativitate, lucrul in echipa, planificare, gasirea solutiilor si cresterea stimei de sine.

Se recomanda copiilor peste 7 ani deoarece necesita lucrul cu pistolul de lipit cu silicon. Parintii se pot alatura si ei pentru o sesiune de conectare si joaca creativa impreuna cu copilul.

În timp ce copiii descoperă lucruri noi, adulții sunt invitați să se descopere pe ei înșiși în cadrul unei clase de Power Flow Yoga. Pentru cei care nu sunt membri Power Yoga Romania avem o invitație pentru părintele care însoțește copilul. Clasa gratuita se acorda o singura data. Tot ce trebuie sa faceți este sa va aduceți un echipament lejer de yoga. De restul se ocupa gazdele noastre!

Costul atelierului este de 60 lei si include si o sedinta de yoga pentru parinte.

Pentru a participa la eveniment este obligatorie rezervarea locului in avans. Atelierul are loc daca se inscriu un numar minim de 5 participanti. Rezervarile se fac la 0726818146 sau prin mesaj direct pe pagina noastra.

Unde? Power Yoga Romania – Sos Pipera 44, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 02 Februarie 2020

Program:
17:00 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL