Aventurile lui Chilli Ramirez. Spectacol +3 ani la Teatrul Arlechino – Brașov

Aventurile lui Chilli Ramirez, creaţie literară şi muzicală a unui artist complet – Ioan Gyuri Pascu, este povestea unui șoricel supererou a cărui putere extraordinară nu este iuţeala picioarelor, nici forţa mușchilor, ci sclipirea minţii.

Mintea bate mușchiul este deviza sa, iar atunci când reuşeşte să se strecoare printre 100 de siamezi ninja fioroşi pentru că se dăduse cu spray de motan, din cap până-n picioare și mirosea ca-ntreg magazinul Miaunina Ricci din centrul orașului, recunoașteți, desigur, marca inconfundabilă a umorului lui Ioan Gyuri Pascu.

Veniţi să ne bucurăm împreună de o poveste muzicală scrisă cu har şi interpretată cu bucurie şi prospeţime de actorii Teatrului Arlechino din Braşov.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 3+.

Prețul unui bilet per reprezentație este de 20 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online sau de la casieria teatrului, începând de joi între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm!

Unde? Teatrul Arlechino, Str. Apollonia Hirscher nr. 10, Brașov

Contact – Casă bilete – Info. spectacole 0735870773

Detalii Eveniment

Data:
Joi 01 Decembrie 2022

Program:
De la 17:30

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL