Big Little Festival 21-23 iunie 2024| Râșnov

Big Little Festival este un festival pentru oameni mari și mici, un mod cât mai plăcut pentru ca părinții să petreacă timp de calitate alături de copiii lor.
Festivalul are loc în perioada 21-23 iunie 2024, în inima României, în orașul Râșnov, astfel încât accesul să fie cât mai ușor pentru familiile din toată țara.

O mulțime de activități îi așteaptă pe participanți, toate gândite să fie făcute în tandem de către părinți și copii: Slime Fest, Nerf Arena, ateliere de gătit și workshop-uri de arts&crafts, concerte și multe altele.

În plus, pentru că Dino Parc Râșnov este partenerul Big Little Festival, fiecare bilet la festivalul nostru vine la pachet cu intrare gratuită și nelimitată, pe toată durata evenimentului, la parcul preferat al dinozaurilor!

Mai multe detalii pe https://biglittlefestival.com

📍 BIG LITTLE FESTIVAL- Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: LINK

Detalii Eveniment

Perioada:
21-23 Iunie 2024

Ora incepere:
11:00

Ora terminare:
23:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL