Book Party Gratuit la The Little Gym București

La The Little Gym cunoaștem numeroasele beneficii pe care cititul cu voce tare le are asupra dezvoltării creierului și a limbajului, de aceea folosim orice ocazie pentru a-i încuraja pe părinți să citeasca și să cânte copiilor încă de la o varstă fragedă.

Iar cum viscolul șuieră pe la uși și zăpada a acoperit străzile orașului, ce prilej mai bun se poate găsi pentru a citi o poveste?

Vă invităm în data de 27 ianuarie (vineri) între 17:00 și 20:00, la un Book Party la The Little Gym București. Corina Nicolescu, consultant la Read My Way, membru The Little Gym și mama a doi îngerași, ne va introduce în universul magic al cărților Usborne din Marea Britanie. În timp ce părinții savureaza un ceai aromat cu biscuiți și primesc sfaturi utile despre cărti potrivite interesului și vârstei copilului, cei mici vor avea ocazia să descopere cărțile Usborne, să exploreze sala de gimnastică și să asculte o poveste în limba engleza. În cadrul evenimentului, invitații vor beneficia de reducere la achiziționarea cărtilor editurii Usborne, iar cei interesați să testeze programul The Little Gym vor avea ocazia să facă o programare pentru o clasă introductivă gratuită.

Participarea la eveniment este gratuită, însă intrarea se va face pe bază de programare, pe care va rugam să o faceți cât mai curând la telefon 0736 770 000.

Entry is free of change, however a prior reservation is needed. To book a place for your child please call:  0736 770 000. Places are limited, so hurry-up!

Detalii Eveniment

Data:
Friday 27 January 2017

Program:
17:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL