CaiacMania, concurs caritabil de caiac pe 4 iulie 2015

 

CaiacMania, concurs caritabil de caiac pe 4 iulie 2015

Pe 4 iulie, la ora 10:30, va asteptam la CaiacMania, concurs caritabil de caiac, organizat impreuna cu Asociatiile Benefacto, Lindenfeld și Manieres.Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe serii de caiace ce vor parcurge contra timp un traseu predefinit, iar cei mai buni timpi vor fi câştigători.

 

 

concurs caritabil de caiac
Concursul are un rol simbolic, nu este o competiţie pentru profesionişti. Dacă avem paticipanti cu experienţă, putem organiza concursul în două secţiuni separate, de elite şi amatori. Scopul este de a ne bucura impreuna de o zi pe malul lacului Mogoşoaia, într-un concurs inedit unde participanţii îşi vor depăşi limitele pentru a sustine proiectele asociatiilor partenere.


Fie că eşti pasionat de caiac sau nu ai mai vâslit niciodată, te aşteptăm să participi și să devii fundraiser pentru a susține unul din proiectele organizațiilor beneficiare.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Detalii la http://galantom.ro/events/view?id=329

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU