Calatorie in jurul lumii. Program de invatare prin joaca

18:00:00 - 19:30:00
Miercuri 12 Februarie 2014

Program de invatare prin joaca si dezvoltare abilitati pentru copii cu varsta intre 5-12 ani, cu Cristina Timofte

calatorie

Daca in primul modul am poposit in Grecia, Japonia, Australia, Egipt, Brazilia si Canada, calatoria noastra in jurul lumii continua de data aceasta cu: Spania, China, Maroc, Argentina si Noua Zeelanda..
Asa ca, cum ar fi daca am invata despre lumea in care traim…asa cum voua, copiilor, adica jucandu-ne?!!

 

Pentru parinti, e bine de stiut ca, jocul contribuie la dezvoltarea cerebrala a copilului – la dezvoltarea abilitatilor de gandire si limbajului folosit. Astfel tot ceea ce copilul invata prin joc, reprezinta o fundatie pentru toata viata. In plus retine mult mai usor informatiile pe care le consideram relevante, isi dezvolta cultura generala, prinde drag fata de studiul personal sau scolar.

 

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Cum invatam despre lume prin joaca?
Invartim globul pamantesc, ne stabilim punctul unde vrem sa ajungem, alegem cel mai potrivit mijloc de transport si pornim la drum.

 

Ajunsi la destinatie, vom afla despre obiceiurile locului, ce limba vorbesc oamenii, ce fel de clima au in tot timpul anului, de unde se trag, cum locuiesc, ce preocupari au, cum danseaza, ce muzica asculta sau ce mananca gazdele noastre. Aici vom participa chiar la o adevarata lectie de gatit.

Dupa ce le-am experimentat pe toate, „vom lua un obiect ca amintire” si apoi ne vom indrepta spre casa. Ca sa nu ne pierdem, ne-am gandit sa incepem din Europa, sa continuam cu Africa pana ajungem in Australia si Insulele Cook.

Destinatia se va schimba in fiecare saptamana iar calatorii sunt asteptati in fiecare miercuri, de la 18 la 19.30 glob

 

Cum lucram? 

  • Avem 5 destinatii, cate una pentru fiecare intalnire.
  • ne facem un Jurnal de Calatorie, in care pastram toate amintirile locurilor prin care am trecut
  • lucram cu harti si imagini
  • facem jocuri interactive
  • invatam din povesti si legende
  • ascultam cantece din folklorul tarii respective
  • gatim impreuna o reteta culinara locala
  • ne confectiona un suvenir de luat acasa.

Ce dezvoltam si obtinem?

ne apropiem mai usor de scoala si procesul de invatare starnim interesul pentru cunoastere, si descoperim pasiuni, trezim curiozitatea fata de „dar la ei cum este?” relationam si ne facem noi prieteni.

 

Cum ne organizam? 

Ne solicitati mai intai inscrierea accesand adresa de email: [email protected]

Ne strangem un grup de maxim 7 copii, in fiecare zi de miercuri de la ora 18.00

Numar de sedinte pe modul: 5

Durata sedinta : 90 minute

 

Informatii utile si Modalitatea de plata: 

Costul total atelierului incluzand materiale de lucru, ceai si fructe pentru fiecare participant este de 290 lei.10% reducere pentru frati si surori la prima participare.

 

Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la [email protected] si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. Fiecare sedinta va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea cursului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi.
Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales: In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus. Datele personale (e-mail si telefon) sint folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113

 

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 12 Februarie 2014

Program:
18:00:00 - 19:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL