Cartea despre copii – Osho

Osho nu este tocmai un scriitor, ci mai degraba un orator – discipolii sai ocupandu-se cu redactarea cartilor lui. Cartea despre copii .


Asa cum il prezinta Editura Mix, Osho – unul dintre cei mai cunoscuti si controversati invatatori spirituali, trebuie sa-i fi citit macar Cartea despre copii pentru a te decide daca il iubesti sau il urasti. Osho nu este tocmai un scriitor, el este mai degraba un orator, discipolii sai ocupandu-se cu redactarea cartilor lui. Cam ca Buddha. Si nu degeaba spun acest lucru, pentru ca ziarul indian SunDay MidDay l-a desemnat unul dintre cei zece oameni – alaturi de Buddha si Ghandi – care au schimbat destinul Indiei.

Cartea despre copii e redactata pe stilul “Intrebari si Raspunsuri”, adica – oamenii isi pun intrebari, Osho da raspunsuri. Este acoperita intreaga dezvoltare a copilului, de la stadiul intrauterin pana la depasirea adolescentei si principalul scop al lui Osho pare a fi sa ne ajute sa dobandim o intelegere superioara a copilului, imbinand dogma straveche cu cele mai noi convingeri.

Foarte util de clasat in colectia “Sa ne intelegem copiii”, isi gaseste sensul daca o citesti impreuna cu alte carti care trateaza acelasi subiect, deoarece vei gasi raspunsuri pe care alti autori nu le dau. Dar nu as indica aceasta carte ca un “panaceu” sau unic indrumar pentru parinti, intrucat in absenta cunoasterii altor paradigme despre cresterea copiilor, poate fi inteleasa gresit.

Cartea se poate cumpara de aici.

Tip selectie: Pe incercate

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU