Casa lui Moş Crăciun – Targ de cadouri, ateliere si spectacole

10:00:00 - 20:00:00
20-23 Decembrie 2012

Casa lui Moş Crăciun este un loc de poveste unde îţi poţi realiza singur cadoul dorit alături de ajutoarele Moşului, poţi asculta poveşti spuse de însuşi Moş Crăciun, poţi cânta colinde, poţi găsi cele mai frumoase cadouri lucrate manual de elfi pricepuţi, poţi dărui şi poţi să primeşti…

În Casa lui Moş Crăciun părinţii pot cumpăra liniştiţi cadourile fiindcă cei mici vor fi în permanenţă ocupaţi cu elfii Moşului, distrandu-se, dar si invatand tainele muzicii, ale accesorizarii, ale bunelor maniere, ale picturii, la multitudinea de ateliere marca Creative Arts.

Tot in Casa lui Moş Crăciun va asteapta si Targul lui Mos Craciun, un loc de unde veti putea achizitiona cadouri pentru cei dragi, de la cadouri handmade, ceai aromat, cafea, dulciuri, prajituri de casa pana la multe alte bunataturi si accesorii.
Nu ratati nici spectacolele de dans, muzica, si nici renumitul fotoliu al lui Mos Craciun, unde Mosul ii asteapta pe toti copiii cuminti, le va asculta dorintele si le va citi povesti.

Nu in ultimul rand, sa nu uitam ca sarbatorile de iarna sunt o ocazie perfecta pentu a fi darnici cu cei din jurul nostru.

De aceea, va invitam sa vizitati si Talciocul lui Mos Craciun, o zona speciala unde oricine poate sa aduca haine, jucarii, decoratiuni vechi sau noi pentru a fi date la schimb. Tot ceea ce ramane neschimbat va fi donat ONG-urilor de intr-ajutorare a copiilor.
Targul este deschis de la ora 10 la 20, intre 20 si 23 decembrie 2012.

Intrarea este libera.

 

Trainerii CREATIVE ARTS vor fi prezenti in Atelierul lui Mos Craciun, o zona din cadrul Casei lui Mos Craciun, dedicata atat copiilor, cat si adultilor, care isi doresc sa fie creativi.

 

AICI puteti vedea Programul atelierelor pentru copii din Casa lui Mos Craciun.

Detalii Eveniment

Perioada:
20-23 Decembrie 2012

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
20:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL