Cele Mai Interesante Case Mobile pentru Ieşiri cu Familia în Natură

Doubleback
Extensie pentru VW T5 Camper

Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 5

Doubleback este o extensie care cântărește mai puțin de 150 kg, concepută în 2009 de Craig McCormack. Modelele sunt create la comandă iar designul este conceput pentru a satisface nevoi şi gusturi individuale. DoubleBack încorporează tehnologii și materiale din industria aeronautică.

Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 8.Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 7Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 6Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 3Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 2Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback 1Case Mobile de Mers cu Familia Doubleback

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ţi-ar plăcea şi ţie să ai casă mobilă pentru ieşiri cu familia în natură. Spune-ne ce te inspiră!

 

 

 

Pagina precedenta
1
2
3
4
5
6
DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU