Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018

Itsy Bitsy a facut posibil ca ziua de 1 iunie sa fie Zi Libera Nationala, asa ca hai sa ne bucuram impreuna! Sarbatorim Ziua Copilului Impreuna cu Parintii, la cel mai mare eveniment de joaca parinti-copii din Bucuresti! Timp de 12 ore, Parcul Alexandru Ioan Cuza va gazdui un festival-maraton, in care aducem activitati pentru toata familia, jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize!

Kitul complet pentru toti cei care vin la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018. Contine:
Harta parcului + Legenda cu activitati
Programul de la 1 Iunie – Parenting cu bucurie, asumat si relaxat
Programul de la scena Itsy Bitsy

Salveaza imaginile in telefon si hai la distractie! Te asteptam cu bucurie, pe 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza!

Ce am pregatit pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala 2018:

*Itsy Bitsy Show:

Anul acesta, ai parte de si mai multa veselie, la scena Itsy Bitsy! Ti-am pregatit 10 ore de entertainment, cu muzica, dans, magie, improvizatie si concursuri! De l

 

a 10:00 la 20:00, vei gasi mereu ceva care sa te uimeasca, la Itsy Bitsy Show.

 

 

 

Itsy Bitsy Live:

Radioul Itsy Bitsy este al tau, este cadoul nostru pentru tine. Anul acesta, emitem LIVE din parc, de la 8 dimineata, la 8 seara. Vino in parc, la studioul Itsy Bitsy in aer liber si Zi Liber ce simti, ce iti place, ce te face fericit!

*Itsy Bitsy Joaca:

Am amenajat un spatiu in care parintii sa se simta din nou copii, iar cei mici sa fie liberi sa rada, sa se joace, sa fie uimiti si sa descopere noi forme de distractie. Aici, prietenii nostri vor aduce jocurile copilariei, jocuri de societate, experimente amuzante, povesti jucause si activitati creative.

*Itsy Bitsy Creativ:

Te asteptam intr-un spatiu plin de activitati ludice. Vei gasi activitati de bricolaj, ateliere artistice, piese de teatru si concursuri haioase.

 

 

*Itsy Bitsy Sport:

Aici, copiii si parintii au ocazia sa descopere si sa incerce activitati fizice, distractive si sanatoase.

*Itsy Bitsy Bebe:

Am invitat o multime de prieteni preocupati si pasionati de dezvoltarea bebelusilor si a viitoarelor mamici, care te vor intampina cu activitati educative, discutii cu specialisti in domeniu si jocuri special concepute pentru bebelusi.

*Itsy Bitsy Parenting:

Parenting cu bucurie, asumat si relaxat! In cadrul atelierelor interactive Itsy Bitsy Parenting, unii dintre cei mai mari specialisti in parenting vin sa se intalneasca cu parintii, sa faca schimb de idei si de experiente. Te asteptam la ateliere cu lipici, pentru parinti si pici!

*Itsy Bitsy Food:

O noua premiera anul acesta va fi zona Itsy Bitsy Food, unde vei gasi cele mai delicioase si sanatoase gustari pentru tine si puiul tau!

Eveniment realizat cu sprijinul Primaria Sectorului 3 si sustinut de BCR,Caroli, Danonino, LEGO, Napoca (Algida Romania), NIVEA si Telekom Romania.

Event Fb: https://www.facebook.com/events/404949606619671/

itsy-bitsy-show-1-iunie-2018 program parentingItsyBitsy harta 1 iunie

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 01 Iunie 2018

Program:
08:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Parcul Alexandru Ioan Cuza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Liviu Rebreanu/Baba Novac/Nicolae Grigorescu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL