Cel mai frumos cadou de Iepuras: Kitul tutu – jucarie Wonderbox

Kitul tutu - jucarie WonderBox este cel mai frumos cadou de Iepuras pentru fetita ta: contine accesoriile necesare asamblarii unui tutu pentru fetite cu varsta intre 2 si 6 ani, pe care il vor purta la toate ocaziile minunate din viata lor.

Kitul tutu – jucarie Wonderbox, un produs textil sigur si simplu de facut. It’s a TUTU! 

Si a fost atelierul de creatie si dans pentru fetite si mamici, o ocazie sa ne distram si sa dansam!

Fara ac, ata sau foarfeca, lucrand individual si in echipa cu mami, fetitele facut un tutu cu manutele lor si au plecat de la atelier cu increderea ca pot face ceva deosebit si util.

Croitoreasa Willow, prietena tuturor fetitelor, le-a adus acestora kiturile minune tutu-jucarie Wonderbox, iar acestea s-au transformat in cateva minute in tutu-uri colorate exact asa cum si-au dorit toate fetitele. Acum oricine poate gasi prima colectie Bubblelicious, cu cele 5 modele folosite la atelier, EXCLUSIV pe bayo.ro, magazinul online pentru fetite cu hainute pentru ocazie, serbari, dans popular si accesorii asortate si incaltaminte.

Kitul Wonderbox este livrat intr-un ambalaj cu design unic si special, devenind un cadou ideal cu rol creativ si educativ. Kitul-jucarie contine toate materialele si accesoriile de care fetita are nevoie pentru a putea asambla fustita tutu singura. Vei obtine un tutu versatil care poate fi purtat in multe situatii: petreceri, serbari, spectacole de dans, afara in parc cu rolele si pentru o perioada lunga de timp datorita elasticului din talie.

Ce contine kitul Wonderbox:  1 x elastic talie ; 30 x decupaje de tul in 3 culori ; 1 x fundita pentru tutu; 1 x accesoriu de par sau de mana, purtat ca bratara; 1 x ghid de asamblare, scris de micuta croitoreasa Willow.

Sistemul de prindere este foarte simplu pentru ca toate fetitele sa poate asambla kitul singure. Nu se foloseste foarfeca, acul si ata!

WONDERBOX a fost creat pentru toate fetitele din lumea asta!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU