Chocolate Saga – festival de ciocolată ediția III

Chocolate Saga este cel mai mare festival de ciocolată din România. Este o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre ciocolată, cu expozanți talentati care isi prezintă creațiile delicioase. Festivalul include, de asemenea, ateliere, demonstrații și degustări, astfel încât să puteți afla despre arta fabricării ciocolatei și chiar să încercați singuri.

Există o varietate de ciocolatieri artizanali, mărci de renume și magazine locale de specialitate. Puteți încerca totul, de la ciocolată neagră la ciocolată albă la ciocolată cu lapte, precum și ciocolată cu tot felul de umpluturi și toppinguri.

Pe lângă ciocolată, inghetata, dulciuri, cosmetice pe baza de cacao, cafea, ceai, bauturi ce fac pereche perfecta cu ciocolata, Chocolate Saga oferă și o varietate de ateliere și demonstrații. Puteți învăța cum să vă faceți propriile trufe de ciocolată, să turnați tablete și sa le decorați și chiar să învățați elementele de bază ale sculpturii în ciocolată. Există și degustări de diferite tipuri de ciocolată, astfel încât să vă puteți găsi aroma perfectă.
Mai multe detalii despre ateliere si demonstratii gasiti pe www.chocolatesaga.ro.

Chocolate Saga este un eveniment pentru familii, așa că există o mulțime de activități de care se pot bucura copiii. Există o zonă de ateliere pentru copii, pictură cu ciocolata și chiar o fântână de ciocolată. Așa că aduceți toată familia și bucurați-vă de o zi plina de activitati!

Iată câteva dintre lucrurile pe care vă puteți aștepta să le vedeți și să le faceți la Chocolate Saga:
– Gustați ciocolată delicioasa;
– Aflați cum să vă faceți propriile creații de ciocolată;
– Participați la ateliere și demonstrații;
– Vă bucurați de divertisment pe tema ciocolatei;
– Cumpărați ciocolată și produse artizanale;
– Vă bucurați de o zi de distracție cu ciocolată alături de întreaga familie.

Chocolate Saga este o vizită obligatorie pentru orice iubitor de ciocolată.
Este o sărbătoare a alimentului care ne aduce de atâta timp bucurie în viață tuturor. Așa că, notați în calendar și faceți parte din povestea celei de-a III-a ediții Chocolate Saga!

Bilete pe https://www.entertix.ro/g/830/chocolate-saga.html

📍Sala Palatului Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: link/

Detalii Eveniment

Perioada:
14-16 Iunie 2024

Ora incepere:
12:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL