Conferinta pentru parinti Joc-Comunicare-Conectare

Vineri 10 Mai 2013

Conferinta Joc-Comunicare-Conectare

joccomunicareIn data de 10 mai 2013, între orele 9 h 00 – 16 h 00, va avea loc în incinta Hotelului Novotel (sala Paris) conferinta de parenting cu tema Joc Comunicare Conectare, sustinuta de trei specialiste în domeniul relationarii cu copilul, Antonia Noël, Monica Reu si Otilia Mantelers.

Conferinta va reuni pentru prima data în România trei metode moderne de interactionare si crestere a copilului, menite sa ofere participantilor cele mai noi si eficiente solutii în cresterea si educarea constructiva a copilului : Metoda ESPERE®, Metoda Comunicarii Non-Violente, Metoda Playful Parenting.

Participantii (parinti si persoane doritoare sa îsi amelioreze relatiile cu copiii- cadre didactice, psihologi, medici) vor afla din perspectiva celor trei curente abordari concrete în situatiile cu care se confrunta un adult în relatia cu copilul, în functie de problematica specifica vârstei copilului.

Tematica va fi legata de abordarea copilului prin joc, comunicare si empatie. O parte din subiectele prezentate sunt : importanta relatiei pe tot parcursul vietii, mesajele toxice, ascultarea pe cele trei registre, cum putem sa ne influentam copiii fara a-i constrânge, despre aprecierea si recunostinta, rolul jocului în cresterea armonioasa a copilului, cupa atasamentului si functiile creierului în raport cu emotiile traite. A doua parte a zilei este consacrata sesiunii de Q&A, în care trainerii vor putea raspunde problematicilor concrete aduse de participanti.

Costul unui bilet este de 150 lei (include prânzul si trei pauze de cafea în incinta hotelului).

 

Mai multe informatii despre eveniment : www.j-c-c.ro

Inscrieri : http://www.j-c-c.ro/contact/ si [email protected]

 

Traineri :

Antonia Noël- www.facebook.com/comunicaeficient

Monica Reu- http://www.nonviolenta.org

Otilia Mantlers- http://otilia-mantelers.urbankid.ro/

 

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 10 Mai 2013

Program:
09:00:00 - 16:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Hotel Novotel

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victorei nr. 37B

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL