Conilfest – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a

00:00:00 - 00:00:00
23-24 Noiembrie 2013

Daca se apropie Sarbatorile de Iarna, va asteptam la editia a VIII-a a traditionalului CONILFEST – Festivalul Integrarii!

afis conil festAsociatia CONIL – Centrul de Performanta, in parteneriat cu ISMB – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, are placerea sa anunte, pentru 23 si 24 noiembrie 2013, in sala mare a Palatului National al Copiilor din Capitala, o noua editie a  CONILFEST – Festivalul Integrarii, editia a VIII-a.

Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor artistice particulare si de stat din Bucuresti care vor oferi, fiecare, intr-o maniera interactiva, o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Aproximativ 1500 de mici artisti din peste 40 de institutii de invatamant sunt asteptati sa-si incante audienta: parinti, bunici si prieteni.

Sunt invitate sa participe, de asemenea, scolile speciale bucurestene care pregatesc copii cu dizabilitati.

Muzica, dansurile moderne sau populare, baletul clasic, teatrul – actorie si marionete -, demonstratiile de arte martiale si gimnastica aerobica vor compune si de aceasta data un spectacol unicat de zile mari!

In spiritul traditiei festivalului si al principiilor promovate de Asociatia CONIL, de pe scena nu vor lipsi momentele artistice “semnate” de copii si adolescenti cu nevoi educationale speciale. CONILFEST isi propune astfel, pentru inca o editie, sa fie un festival al integrarii in adevaratul sens, incurajand talentul de orice fel  si sprijinind cat mai multi copii cu dizabilitati.

Evenimentul va include, de asemenea, ateliere distractive si interactive, momente de animatie pentru copii, tombola cu premii. Intrarea este libera, iar distractia garantata!

Pentru detalii si informatii suplimentare:  asociatiaconil.wordpress.com

Centrul Conil sigla

 

Detalii Eveniment

Perioada:
23-24 Noiembrie 2013

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL