Culorile curcubeului.Atelier de creaţie cu poveşti pentru copii cu vârste între 2 şi 7 ani

10:30 - 11:30
Saturday 18 March 2017
București

ALaNDaLa ne invita la Culorile curcubeului, un atelier creativ cu povesti pentru copii de 2-7 ani ,la o activitate în familie, într-un mediu prietenos.

 

E primăvară! Avem flori, soare şi parcă mai multă poftă de joacă. Dar mai ales, avem din nou culori şi nu doar gri! Chemăm toții copiii în atelierul ALaNDaLa să își creeze câte un curcubeu minunat și personalizat, pe 18 martie. Și mai interesant va fi că vom face asta cu spumă de ras și acuarele, iar apoi vom transfera curcubeul pe hârtie. Așadar, este o joacă senzorială, cu elemente de transfer și multă multă creativitate! Distracţia este garantată!

Participați împreună cu copilul sau copiii dumneavoastră la atelierul Culorile curcubeului dacă vreți să faceți o altfel de activitate în familie, într-un mediu prietenos și relaxat. Veţi avea nevoie de haine comode, potrivite pentru joacă, opțional de încălțări pentru interior pentru copil şi obligatoriu de voie bună! 

Pret 50 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet). În cazul fraţilor, oferim 50% reducere pentru al doilea bilet, 100% pentru al treilea.

Date de contact pentru inscrieri :

Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133, până pe17 martie cel târziu. Locurile sunt limitate!.

Ne găsiţi şi pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/alandalaateliere/

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02. 

 

 

 

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 18 March 2017

Program:
10:30 - 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL