Curs Online de Dezvoltare Personală prin Dans și Mișcare pentru copii 7-11 ani

17:45 - 19:00
Miercuri 04 Noiembrie 2020
Online

Programul „Dezvoltare Personală prin Dans și Mișcare pentru copii” se desfășoară pe durata a șase întâlniri în format online live și este adresat copiilor între 7 și 11 ani. Este deschis copiilor din toată țara cât și copiilor români din afara granițelor.

Ce presupune?

Pe lângă jocuri și exerciții pentru dezvoltarea coordonării, a conștientizării corporale și învățarea pașilor specifici pentru diferite stiluri de dans, ne vom concentra atenția pe improvizații de mișcare, dans creativ și dans liber. Dorim astfel, să încurajăm exprimarea creativității prin intermediul corpului, recunoașterea emoțiilor și traducerea lor în structuri de mișcare personale. Suntem de părere că la această vârstă, copii au nevoie să învețe structuri de mișcare dar în același timp au nevoie să descopere cum să integreze aceste structuri și cum să-și construiască un limbaj de mișcare propriu prin care să-și exprime creativitatea.

Ce înseamnă online live?

Cursurile se vor desfășura în format online, însă nu sunt preînregistrate. Fiecare copil se află acasă, însă are posibilitatea de a interacționa live cu profesorul și cu ceilalți copii.

Atelierele sunt coordonate de Andra Burcă , coregraf, pedagog teatral și antrenor de dans sportiv cu o experiență de predare de 12 ani. Absolventă a UNATC București, a colaborat cu teatre din România și Italia la realizarea de spectacole de teatru nonverbal pentru copii și a susținut ateliere de mișcare pentru copii și educatori.

„Îmi doresc prin acest program să combin structurile de mișcare preluate din diverse stiluri de dans cu libertatea dansului contemporan și a tehnicilor de improvizați. Vreau ca dansul și mișcarea să fie instrumente reale pentru descoperire și exprimarea creativității fiecărui copil. Cred că dansul pentru copii, la noi în țară, este văzut uneori într-un mod rigid. De mici copii învață „dănsulețe”, îi pregătim pentru serbări, concursuri dar uneori uităm că dansul este în primul rând creativitate și libertate de exprimare.” Andra Burcă

Durata fiecărei întâlniri este de 1 oră.
Taxa de participare este de 120 RON pentru întregul program.
Înscrieri se pot face până la data de 12 octombrie. Locurile sunt limitate, pentru o bună interacțiune în interiorul grupului.
Detalii și înscrieri: WhatsApp +40 0748 036 429 și la adresa de email [email protected]

Detalii: https://www.facebook.com/events/383628933031505/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 04 Noiembrie 2020

Program:
17:45 - 19:00

Orasul:
Online

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Online!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL