Cursuri de origami pentru copii

17:00:00 - 18:00:00
Joi 31 Octombrie 2013

Tehnica plierii hartiei. Cursuri de origami pentru copii la Elefantelul Curios

origamniCe este origami? 

Origami este tehnica plierii hârtiei. Apărut în Japonia acum câteva sute de ani, origami e o artă şi o joacă, un mod de relaxare şi de socializare, dar mai ales e un antrenament al minţii. Cu o foaie de hârtie putem crea o lume întreagă.

Cât de greu e origami?

E la fel ca scrisul. În funcţie de pregătire şi de dispoziţie, poţi scrie un cuvânt sau poţi scrie un roman. Poţi face un coif din hârtie sau poţi face un buchet de flori din hârtie. La urma-urmei, cu toţii am făcut origami. Adică ne-am jucat cu o bucată de hârtie pe care am îndoit-o cu gândul de a o convinge să se transforme în ceea ce visam noi.

De ce să învăţăm origami?

Prin origami mintea este antrenată în multiple direcţii. Practicarea origami creşte atenţia la detalii, ajută la îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei şi a comunicării.

Cui se adresează origami?

Oricui vrea să înveţe. E util pentru copii fiindcă le stimulează îndemânarea, creativitatea şi  capacitatea de concentrare, îmbunătăţindu-le, în acelaşi timp, performanţa şcolară. E util pentru adulţi deoarece este o activitate relaxantă şi distractivă ce nu necesită vreun talent deosebit, dar care oferă satisfacţii inedite. E util în familie pentru sudarea relaţiei dintre părinţi şi copii întrucât este un motiv în plus de a petrece clipe minunate împreună.

Cost: 240 lei/8 sedinte

Inscrieri : email: [email protected]

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 31 Octombrie 2013

Program:
17:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Elefantelul curios

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. C-tin Brancoveanu, nr 7 D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL