Academia Copiilor – Cursuri pentru copii

10:30:00 - 12:30:00
Duminică 04 Noiembrie 2012

 

Academia Copiilor – Cursuri pentru copii

Si copiii intre 8 si 12 ani pot invata la academie….la Academia Copiilor de la Muzeul “Grigore Antipa“ , începand cu 14 octombrie 2012.

Academia Copiilor este un program de cursuri pentru copii care include 4 module:

Comunicare și negociere; Managementul timpului; Managementul schimbării și Micul Antreprenor.

Pe parcursul celor 4 module, copiii participă la jocuri și activități distractive, având ocazia să-și valorifice aptitudinile adecvate fiecărei situații și să descopere lucruri noi, care să îi ajute în dezvoltarea lor viitoare.

  În cadrul primului modul Comunicare și negociere , copiii vor avea ocazia să descopere lucruri noi despre comunicare și negociere, să conștientizeze anumite aspecte cărora poate nu le acordau importanță cuvenită; în jocurile lor vor avea posibilitatea să își exerseze abilitățile de ascultare, să acorde atenție limbajului nonverbal, să (re)descopere arta de a pune întrebări.

Primul modul este structurat în 4 sedinţe care se vor desfășura în fiecare duminică (14, 21, 28 octombrie și 4 noiembrie), între orele 10,30 – 12,30 și sunt susţinute de către Daniela Stanciu – trainer curs și ateliere SmartKidsLand.

Costurile de participare pentru cursurile de copii sunt de 220 Ron/participant, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant. Înscrierile se fac în limita a 12 locuri pe adresa de email: [email protected]

Mai multe detalii gasiti aici.

 

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 04 Noiembrie 2012

Program:
10:30:00 - 12:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL