De-as fi Scufita Rosie – Teatru de copii 7 ani

10:00 - 11:00
Marți 23 Mai 2017
București

Spectacolul de teatru de copii cu varsta peste 7 ani este o călătorie în timp şi imaginaţie, o varianta moderna a povestii Scufita Rosie, ne poartă în atmosfera unui orăşel de provincie a cărui viaţă tihnită este tulburată de apariţia unui străin. Un eveniment pentru copii al Teatrului Ion Creanga.

Teatru de copii 7 ani, De-as fi Scufita Rosie, propune o variantă modernă a cunoscutului basm scris de Charles Perrault şi Fraţii Grimm, în care Aniel, o tânără pasionată de Internet, îşi doreşte şi reuşeşte să devină Scufiţa Roşie.

Spectacolul, o călătorie în timp şi imaginaţie, ne poartă în atmosfera unui orăşel de provincie a cărui viaţă tihnită este tulburată de apariţia unui străin ce seamănă uneori cu un lup.

În anul 2004 spectacolul a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Festivalului de Teatru de la Piatra Neamţ, iar în anul 2006 a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii ”100, 1.000, 1.000.000 de poveşti”, ediţia a II-a.

Durata:  60 minute

În distribuție:  Lupul: Cristian Irimia; Vânătorul: Cristian Creţu; Mama: Anca Zamfirescu; Bunica: Alexandrina Halic; Scufiţa Roşie: Carmen Palcu Adam / Miruna Ionescu; Mioara: Mirela Busuioc; Chausette băcanul şi Charles Perrault (virtual): Marius Nănău; Brancardierii: Ioan Georgescu, Daniel Roman

Program teatru de copii 7 ani – De-as fi Scufita Rosie

  • 8 mai – Teatrul Ţăndărică
  • 23 mai – Teatrul Excelsior

Te invitam sa afli si despre alte evenimente pentru copii in Bucuresti. Click aici.

Detalii Eveniment

Data:
Marți 23 Mai 2017

Program:
10:00 - 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL