Descopera lumea ca un Arhitect. Atelier pentru copii

18:00:00 - 19:00:00
Luni 28 Octombrie 2013

Atelier de arhitectura pentru copii 6-13 ani, cu arhitect Oana Coarfa

Arhitectura_casuta-decupata 2A fost odata: o fetita care locuia intr-o camera mare. Si-a adunat jucariile si a vazut ca ea cu patutul, dulapul, masa ar incapea intr-o camera mai mica. Apoi si-a imaginat ca ar incapea intr-o camera si mai mica daca ar oferi cateva jucarii altor copii. Cum v-ati simti in ea? Apoi o camera si mai mica in mijlocul ei? Cum se vede lumina de acolo?

Dincolo de profesia pe care și-ar alege-o mai târziu, copiii au nevoie întâi de toate să exploreze lumea înconjurătoare prin joacă, folosindu-și imaginația și creativitatea, dar si curiozitatea.

Așa s-a născut și atelierul de arhitectura pentru copii, un atelier  unde fiecare copil este încurajat să privească cu atenție lumea, să o descopere și să se bucure de ea cu toate simțurile

Doar fără constrângeri, copiii ajung să cunoască în mod natural informații despre lumini,
umbre, culori, forme, materiale, structuri, scară și proporții, despre clădiri și orașe, despre relația dintre spațiul construit și cel natural

In plus” Descopera lumea ca un Arhitect” atelier pentru copii unde copiii își pot dezvoltă inteligență emoțională, comunicarea interactivă, gândirea logică, dar și o mai bună cunoaștere de sine. In plus dobandesc informatii de baza din arhitectura, lucru care ii va ajuta in dezvoltarea lor personala, dar mai ales isi vor imbunatati relatia cu mediul inconjurator.

Ce facem?

-masuram, decupam si lasam lumina sa intre

-invatam despre spatiul interior si spatiul exterior

-desenam mobilierul vazut de sus

-vom construi case din carton pe care le vom aseza in gradini

-vom cunoaste culorile si vom experimenta starile pe care ni le produc

-ne imprietenim cu diverse materiale de constructie si aflam cum se folosesc

-invatam despre lumina, texturi si suprafete
-facem macheta unui oras, cu strazi, case, parcuri din materiale reciclate

-vom afla ca lumea este mai larga decat casele noastre, invatand despre generozitate si spatiul personal
Pretul atelierului : 350 lei (incluzand materiale + tutorial)

Informatii utile

Pentru inceperea atelierului este necesar sa existe minim de 5 participanti inscrisi. Participarea la atelier se face pe baza de inscriere prealabila la Email: [email protected]

Achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului, cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile.

Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa.

Modalitatea de plata

Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta CASH, la sediul Lumea lui MOMO (Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1) sau in cont RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA, mentionand numele atelierului

Retragerea participării

În cazul în care nu mai puteți participa la cursul la care v-ați înscris, returnarea taxei de curs se poate face dacă retragerea este anunțată cel tîrziu cu 3 zile înainte de începere, din care se va scădea comisionul bancar, în cazul în care ați făcut plată în contul bancar.  În cazul în care retragerea se face după începerea cursului, suma nu mai poate fi rambursată. Puteți opta însă, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ați înscris, să fie direcționată ca avans pentru un alt atelier, însă maxim până la prima ședință a atelierului. Suma nu poate fi returnată după începerea cursului avînd în vedere că atelierele sunt începute în funcție de numărul de persoane înscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate. În cazul în care ați achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decât în condițiile enumerate mai sus.

Datele personale

Acestea (e-mail și telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea în ceea ce privește cursul sau evenimentul la care v-ați înscris (anunțare începere, anunțare amînare). Adresa de mail pe care ne-ați comunicat-o poate fi utilizată și pentru anunțarea prin newsletter a evenimentelor și atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO.  În cazul în care nu doriți să primiți newsletter-ul lunar sau anunțul unui nou curs sau eveniment, va rugăm să ne menționați în emailul de înscriere.Lumea lui MOMO, își rezervă dreptul de a face fotografii în timpul atelierelor și a le utiliza canalele sale de comunicare.
Detalii la telefon: 0723.565.113

Detalii Eveniment

Data:
Luni 28 Octombrie 2013

Program:
18:00:00 - 19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL