Eveniment sportiv filantropic – Aleargă / Donează Brașov Heroes

Pe 8 septembrie 2024, te așteptăm la Lacul Noua pentru o zi plină de aventură și generozitate, în care vom celebra bucuria de a fi împreună, brașoveni, turiști, oameni implicați care iubesc Brașovul și care aleg să facă bine în modul care li se potrivește!

De ce să participi?

🏃‍♂️ Alergi și susții astfel o cauză relevantă din comunitatea brașoveană.

👨‍👩‍👧‍👦 Avem o cursă pentru întreaga familie, indiferent de vârstă și de condiția fizică.

De doi ani deja, la cursa pentru familii participă și persoane nevăzătoare, însoțite de voluntari.
🎉 Te distrezi și cunoști oameni faini

🏅 Efortul îți este recunoscut și are impact concret prin proiectele susținute. Și da, vom oferi medalii pentru toți participanții și premii pentru cei mai buni alergători și ambasadori.

Cum te poți implica:
Alege o cauză pe care vrei să o susții printr-o donație.
Alege cursa care ți se potrivește și devino alergător, vei susține astfel una dintre cele 9 cauze relevante din comunitate.
Îți dorești să te implici mai mult? Devino ambasador al unei cauze.
Fii voluntar și ajută-ne să organizăm evenimentul.

Brașov Heroes este pretextul pentru a te simți parte dintr-o comunitate unită și implicată.

Mulțumim partenerilor de cursă lungă: co-organizatorilor noștri Cartier Coresi și Decathlon România pentru toată susținerea și implicarea de care dau dovadă.
Campania noastră de fundraising desfășurată pe durata a 3 luni culminează cu evenimentul sportiv filantropic realizat în cadrul Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității, în zona Lacului Noua.
Duminică, 8 septembrie ne vom bucura împreună și de evenimentul conex Bucuria Comunității de celebrare a implicării comunitare: îi premiem pe cei mai buni ambasadori, încurajăm și felicităm participarea persoanelor cu diverse dizabilități în cursa familiilor și îi premiem pe cei mai buni alergători. Bucuria Comunității are ca principal finanțator Primăria Municipiului Brașov.
Bucuria Comunității este un proiect finanțat de Municipiul Brașov. Conținutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziția Municipiului Brașov și nu implică nici o responsabilitate din partea acestuia.

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi! Aleargă / Donează!

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: Link

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 08 Septembrie 2024

Program:
Toata ziua

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL