Veniti, priviti si bucurati-va de copilarie in ilustratii si povesti!

18:00:00 - 18:00:00
Miercuri 28 Noiembrie 2012

 

Cei mici dar si cei mari sunt invitati in mansarda Ceainariei Carturesti – Verona la expozitia “Ilustratie de carte pentru copii„, sa descopere cate un colt de poveste, special decorat cu elemente din ultimele carti lansate.

Prin aceasta expozitie editura Cartea Copiilor isi propune sa prezinte cititorilor mari si mici potentialul ilustratorilor romani si totodata sa sustina ideea ca ilustratiile de carte pentru copii sunt foarte importante pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii celor mici, de aceea trebuie realizate de artisti profesionisti.

In cadrul expozitiei veti putea calatori cu privirile si amintirile prin ilustratii din copilarie, culese din paginile celor mai recente titluri lansate de editura Cartea Copiilor: „Poezii din copilarie”, „Stejarul pitic, cel mai bun tatic!” si „Calatorie printre ierburi si lumina”, semnate de autoarele Victoria Patrascu si Iulia Iordan si desenate de ilustratoarele Livia Coloji, Cristiana Radu, Maria Brudasca, Ágnes Keszeg si Raluca Ilie.

Cei mici vor fi asteptati in mansarda ceainariei Carturesti cu cate un colt de poveste, special decorat cu elemente din fiecare carte.

Acestia vor calatori astfel prin poeziile copilariei, printre povestile plantelor, alaturi de fetita Luli si catelul Norocel, dar si prin povestile Stejarului pitic si vor primi cate un semn de carte pentru fiecare carte cumparata de catre parinti. In calatorie li se vor alatura, cu cate un moment de lectura, autoarele Victoria Patrascu si Iulia Iordan.

Vremea rece de afara va fi incalzita cu ceai aromat din partea casei.

Expozitia este deschisa publicului incepand cu 23 noiembrie pana pe 31 decembrie, in mansarda Ceainariei Carturesti.

Organizatori: Editura Cartea Copiilor si Asociatia De Dragul Artei

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 28 Noiembrie 2012

Program:
18:00:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Librăria Cărturești

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Arthur Verona nr.13-15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL