Family Yoga cu Roxana | Ședințe de yoga pentru copii și părinți

Vrei să te joci în posturi de yoga? Vino la o ședință de yoga pentru copii și hai să ne distrăm împreună! Vom învăța cum să ne menținem echilibrul și ne vom dezvolta simțul creativ cu ajutorul jocurilor de imaginație.

Dacă ești părinte și îți dorești să creezi o legătură autentică de susținere a copilului tău, te poți înscrie cu cel mic la o ședință de yoga adresată atât copiiilor cât și părinților.

De ce Yoga?
Anxietatea și depresia sunt factori care pot afecta copiii încă de la o vârstă fragedă, copilăria devenind un univers încărcat de griji pe fondul presiunilor sociale. Copiii din ziua de azi au nevoie de încredere de sine, de dragoste, de comunicare deschisă și de resurse speciale care să le susțină interesul și atenția pentru a crește fericiți.

Detalii curs:
Durata: 60 min
Vârste: 3 – 16 ani (copiii între 3-6 ani vor fi obligatoriu însoțiți, în rest participarea părinților este opțională)
Grupe: se vor forma grupe de maxim 6 familii

DATE SESIUNI YOGA FAMILY
Duminica 9 si 23 Februarie ora 11:00
Martie: Duminica, 1, 15 si 29.03.20120 ora 11:00

Activități: tehnici de respirație, poziții yoga ușoare, exerciții de imaginație, activități creative, abordări tematice diferite (povești pe anotimpuri, marcarea sărbătorilor importante, povești cu animale si personaje de basm).


 RECOMANDARE


Beneficii:

 Dezvoltarea neuro-musculară
 Îmbunătățirea posturii și a aliniamentului
 Eliberarea tensiunii și a stresului
 Reducerea anxietății
 Creșterea capacitatății de concentrare și atenție pe termen lung
 Dezvoltarea imaginației și a creativității

Cost sedinta: 50 lei ( 1 copil+ 1 parinte)
Daca se doreste participarea unui membru in plus al familiei se achita 25 de lei pentru fiecare persoana venita in plus la clasa de yoga: tata, bunic, bunica, mama, sora, frate, matusa, verisor, verisoara, prieten etc

Locatie: Ahimsa Yoga Studio, str. Alexandru Donici, Nr 10, Sector 2, Bucuresti
Telefon: 0741 340 618
Duminica ora 11:00

INSCRIEREA SE FACE IN FORMULAR:
https://forms.gle/6k1sst8YC3CWEFiRA

Despre Roxana Dobre

Salut! Mă numesc Roxana Dobre și sunt instructor certificat de Yoga pentru copii (95Hrs) și adulți (200Hr). Pasiunea mea pentru disciplina yoga a început în 2017 când am început să o practic zilnic ca o modalitate de a găsi un echilibru între planul fizic și cel mental. Rezultatele obținute au fost cu mult peste așteptări și am simțit că am ceva de oferit și altora prin intermediul acestei practici.

În 2018 am decis să urmez cursurile de certificare ca instructor de yoga și mindfulness pentru copii sub îndrumarea Cezarinei Trone, la Mirador Yoga & Creativity School. Experiența unică și energia pozitivă întâlnită în acest mediu m-au determinat să continui practica personală și în paralel să predau yoga celor mici.

În 2019 m-am înscris la Școala Fitness Scandinavia la cursul de certificare ca instructor de yoga pentru adulți. După aproape 6 luni în care am practicat și învățat fundamentele disciplinei yoga am promovat examenele și mi-am împlinit visul de a fi instructor de yoga pentru toate vârstele.

Deoarece consider că este vital să ne găsim un echilibru pe orice plan, îmi place să predau atât clase mai energice cât și clase relaxante, sau chiar un mix între cele 2.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 23 Februarie 2020

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL