Family Yoga. Ora de yoga distractiva pentru parinti si copii de 4-10 ani

10:30 - 11:30
Duminic─â 09 Februarie 2020
București

Fie ca ai mai practicat sau nu yoga, timpul petrecut alaturi de copilul tau este unic. Duminica, 9 Februrie de la 10:30-11:30 asteptam parintii si copilasii intre 4-10 ani la o ora de yoga distractiva.

Yoga este miscare, dans, gimnastica, meditatie, respiratii, zambete si energie pozitiva, cam tot ceea ce fac copii natural ­čÖé

Family Yoga vine cu jocuri amuzante si captivante pentru copii: posturile sunt animalute sau elemente din natura, respiratiile sunt baloane iar jocurile si povestile sunt din tarmul fanteziei.

Veti vedea cum puteti transforma o postura aparent serioasa, intr-un moment plin de bucurie si rasete alaturi de copil, totul in timp ce corpul se intinde si flexibilizeaza. Momentul de maxim deliciu este conectarea prin joaca, cand simti ca esti total implicat.

Inspiram parintii & copiii sa aiba activitati sanatoase si sa-si creeze clipe de conectare, sa faca miscare impreuna, sa invete sa respire corect prin exercitii amuzante si joc.

Doar cateva minute de respiratie constienta, reduc simtitor stresul si anxietatea, inducand calm, liniste si rabdare si celor mai agitati copii. Stim bine cat de multi stimuli primesc copiii nostri iar emotiile pot fi coplesitoare uneori. Veti fi uimti sa vedeti micutul dvs practicand de la sine respiratia cand are un moment incarcat emotional. Sau poate va deveni propriul dvs instructor :))) avem deja prieteni micuti foarte pasionati.


 RECOMANDARE


Despre Nico, ghidul vostru:

Am renuntat la corporatie pentru a ma dedica celor 2 pasiuni ale mele – copiii si Yoga. Predau cu bucurie yoga pentru adulti si copii/family, ca instructor autorizat de Yoga Alliance USA RYT200h.
Va astept cu drag sa experimentati yoga alaturi de copilul dvs.
Tot ce aveti nevoie sa aduceti este manuta aceea pentru care dvs sunteti intreg Universul.

Avem saltelulte curate, paturici pufoase, jocuri, apa, biscuitei si o atmosfera primitoare.
Va rog sa ne dati de veste daca doriti sa veniti, fie prin mesaj fie la tel 0741.299.399 (Nico).
Donatie recomandata 50lei/cuplu parinte&copil.

Unde? Studio 1002, Stefan Burcus, nr 10 ( intrarea din spatele curtii), Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminic─â 09 Februarie 2020

Program:
10:30 - 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL