Fii supererou pentru copilul tau! Descopera kitul de parenting de la DPH

Fii supererou pentru copilul tau! Descopera kitul de parenting de la Didactica Publishing House şi Creative Publishing care contine colectia “Micii filozofi” si “Minighiduri pentru toţi părinţii”

 

Didactica Publishing House şi Creative Publishing au lansat în cadrul Salonul International de Carte Bookfest 2015 colecţiile „Micii filozofi” şi „Minighiduri pentru toţi părinţii”.

 

 

kit parenting 

 

 

Colecţia „Micii filozofi” are 4 titluri („De ce merg la şcoală ? ”, „De ce nu pot face ce-mi place?”, „Spune-mi, mami, eu de ce exist?” şi „Spune-mi, tati, de ce mă iubeşti?”) şi este destinată copiilor peste 3 ani, dar și părinților lor pentru că aduce în discuţie unele întrebări încuietoare, ale căror răspunsuri pot fi descoperite împreună de copii şi părinţi, citind aceste cărţi.

Autorul, Oscar Brenifier, doctor în filosofie la Universitatea din Sorbona, a publicat numeroase cărţi în acest domeniu, inclusiv colecţia de faţă, Philozenfants, de la Editura Nathan, care a fost tradusă în peste douăzeci şi cinci de limbi.

 

Primele două titluri ale colecţiei „Minighiduri pentru toţi părinţii” („Cum să îți ajuți copilul să treacă peste accesele de furie” și „Cum să-ți faci copilul să te asculte”) aduc în fața cititorilor-părinți două aspecte deosebit de importante în realația pe care o vor cultiva cu copiii lor: accesele de furie, respectiv autoritatea.

Creative, inteligente, izvorâte din experiența de viață și profesională a unor reputați psihologi, pedoterapuți și medici francezi, sfaturile și soluțiile pentru situații reale prezentate în aceste cărți devin un real ajutor în a educa.

Didactica Publishing House şi Creative Publishing lansează campania Fii supererou pentru copilul tău!ce presupune promovarea unui kit de parenting format din colecţiile mai sus menţionate.

 

În luna august ele pot fi achiziţionate cu 30% mai ieftin de pe site-ul DPH aşa că este momentul potrivit pentru a face cunoscut acest kit de parenting care transformă orice părinte în supererou în ochii copilului său. Şi până la urmă ce este un supererou? Un personaj care îşi foloseşte toate calităţile şi puterile pentru a proteja, ajuta şi oferi soluţii cuiva care se află într-o situaţie dificilă şi care are mare nevoie de susţinere. Orice părinte se poate regăsi în descriere, iar noi îi oferim „pregătirea” necesară pentru a ieşi din orice situaţie.

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU