Ființă deplină, Corp întreg – Cursuri pentru copii

10:00:00 - 11:30:00
Sâmbătă 19 Ianuarie 2013

Din 19 ianuarie, incep cursurile pentru copii care urmaresc integrarea corpului și a minții prin instruirea copiilor și a adolescenților în cadrul unui program aplicat.

Aceste întâlniri se adresează copiilor de școală, de toate vârstele, care trec prin diferite provocări și dificultăți în care au nevoie de sprijin și îndrumare, au diferite probleme de sănătate sau, pur și simplu, vor să învețe mai multe despre viață și cum să facă față oricăror situații.

Un rol greu în viață este acela de a fi părinte și mai ales este greu să fii un părinte bun. Toți părinții își doresc să fie cei mai buni pentru copiii lor și fac tot ceea ce le stă în putere pentru a reuși acest lucru.

Noi vrem să îi învățăm pe copiii noștri cât mai multe lucruri, dar uităm că și noi putem învață de la ei. Știm să spunem povești copiilor, dar și copiii ne spun nouă povești pe care uneori nu avem timp să le ascultăm si pe care de cele mai multe ori nu le luăm în seamă.

Dragostea și înțelepciunea se descoperă la orice vârstă. Important este să îți deschizi sufletul și lucrurile bune vin spre tine.

În timpul acestor cursuri li se oferă copiilor, posibilitatea ca prin intermediul unor exerciții și mișcări conștiente, să elibereze gândurile, credințele și judecățile, care îi împiedică să se exprime liber.Vor învăța să-și folosească pe deplin simțurile, mintea și talentul, încurajându-i să comunice clar și liber ceea ce simt, cred sau înțeleg, să trăiască astfel în momentul prezent, „ACUM”.

 

Program

Cursurile incep din 19.01.2013 si au loc in zilele de sâmbătă între 10.00 – 11.30

Programul se adresează copiilor între 5-11 ani; 12- 16 ani

Locatie:

Str. Scărlătescu nr. 50 (între Banu Manta și Nicolae Ttitulescu)

Persoană de contact: Camelia Cioba – 0729.203.525

Cursurile sunt independente unele de altele.

Plata se face pe sedinta si este sub forma de donatie.

 

În aceste întâlniri copiii vor practica:

• 10 – 15 minute exerciții de încălzire și relaxare pentru a îi aduce în momentul „Acum”

• 15 – 30 minute mișcări ușoare de coordonare cinetică, care ajută la dezvoltarea concentrării și a echilibării emisferelor

• 10 – 15 minute exerciții de respirație și sensibilizare a corpului; ajută la eliberarea de stres, tensiune, durere, tulburări energetice cum ar fi alergii și alte probleme de sănătate

• 30 – 40 minute exerciții interactive pentru a învăță comunicarea cu iubire și bunătate; încurajarea pentru exprimare liberă și clară

• 20 – 25 minute relaxare ghidată, urmată de momente de împărtășire și exprimare onestă și cu blândețe a trăirilor și nevoilor

Beneficiile acestui program aplicat de instruire îmbunătățesc capacitatea academică a copiilor și le consolidează bogăția interioară, ajutând la:

• Reducerea stresului

• Creșterea și armonizarea energiei

• Înbunătățirea capacității de concentrare

• Îmbunătățirea întregii capacități de învățare

• O centrare și echilibrare mai bună

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Ianuarie 2013

Program:
10:00:00 - 11:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Cursuri copii – Camelia Cioba

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Scărlătescu nr. 50

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL