Forbes Kids Festival 2024 – Târgul meseriilor

𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟒 – un loc magic de învățare și distracție pentru copii și părinți deopotrivă! Susținem bucuria, educația și competența în rândul copiilor!

👨‍👩‍👧‍👦 Pe 6 iulie ne vedem la a șasea ediție a celui mai frumos festival dedicat familiilor cu copii!

Cu capul în nori și picioarele bine ancorate în pământ, ducem tradiția 𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 mai departe, readucând în „scenă” 𝐌𝐄𝐒𝐄𝐑𝐈𝐈𝐋𝐄. Meseriile trecutului și meseriile viitorului, pentru un 𝐏𝐑𝐄𝐙𝐄𝐍𝐓 cât mai autentic, educativ, valoros, plin de satisfacție, revelații și conectare în 𝐅𝐀𝐌𝐈𝐋𝐈𝐄.

Ediția cu numărul șase a 𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 se anunță MAGICĂ – o zi – experiență pentru copii în lumea fascinantă a meseriilor. Unele neinventate (poate), altele de neînlocuit în timp. Practic, ne propunem ca prin această ediție 𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 să inspirăm, să educăm, să promovăm învățarea prin joc și, mai ales, să oferim o perspectivă practică asupra diverselor meserii, punând accentul pe două domenii captivante: meseriile bazate pe tehnologie și meșteșugurile tradiționale.

𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̗𝐢𝐞 𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟒:

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐇𝐢𝐠𝐡 𝐓𝐞𝐜𝐡: De la programare și robotică la realitate virtuală, copiii vor avea șansa de a experimenta tehnologii de vârf, ghidați de profesioniști pasionați. Vor putea să-și dezvolte abilitățile digitale și să exploreze provocări interactive, pregătindu-se pentru meseriile viitorului.

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐀𝐫𝐭 & 𝐂𝐫𝐚𝐟𝐭𝐬: Pentru micii exploratori pasionați de creație manuală, atelierele de meșteșuguri le vor oferi o incursiune captivantă în lumea artizanatului tradițional. Înconjurați de meșteri iscusiți, copiii vor învăța să lucreze cu mâinile lor și să descopere magia meseriilor a căror valoare nu se pierde, nu, ci crește în timp. Printre acestea: olăritul, cusăturile populare, țesutul, sculptura în lemn, pictura pe sticlă și… multe-multe altele.

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐅𝐮𝐧 & 𝐏𝐥𝐚𝐲: Ateliere interactive pe diverse tematici, spații de joacă și relaxare, decor de poveste, carusel, echitație, vânătoarea de comori, provocări sportive, tombole și cadouri pentru întreaga familie.

⭐️ 𝐙𝐨𝐧𝐚 𝐅𝐨𝐨𝐝: Standuri cu delicii tradiționale și internaționale pentru toate gusturile, stilurile, preferințele din familie. Opțiuni sănătoase, cum ar fi fructe proaspete de sezon, sucuri naturale în culori vesele, deserturi magice.

⭐️ 𝐒𝐜𝐞𝐧𝐚: muzică și dans pentru copii, piese de teatru și spectacole artistice; reprezentații cu acrobați, jongleri și magicieni; show de baloane de săpun și multă-multă distracție.

𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋 𝟐𝟎𝟐𝟒 – 𝐮𝐧 𝐥𝐨𝐜 𝐦𝐚𝐠𝐢𝐜 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐯𝐚̆𝐭̗𝐚𝐫𝐞 𝐬̗𝐢 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̗𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢❗

👮‍♀️👷💂🕵️‍♂️👩‍⚕️👩‍🌾👨‍🍳🧑‍🎤🧑‍🏫👨‍🏭🧑‍💻👨‍💼👩‍🔧👨‍🔬🧑‍🎨🧑‍🚒👩‍✈️🧑‍🚀👨‍⚖️🦸‍♂️👮‍♀️👷💂

Vă invităm să susțineți bucuria, educația și competența în rândul copiilor prin 𝐅𝐎𝐑𝐁𝐄𝐒 𝐊𝐈𝐃𝐒 𝐅𝐄𝐒𝐓𝐈𝐕𝐀𝐋, devenind partenerul nostru în această călătorie fascinantă spre descoperire și viitor!

Acces gratuit, cu înregistrarea în prealabil pe linkul https://www.eventbrite.com/e/forbes-kids-festival-2024-tickets-905993048597

Unde? Pajiștea Palatului Brâncovenesc din Mogoșoaiavezi pe hartă/traseu

Detalii: https://www.facebook.com/events/1027177988370744/

Contact: [email protected]

#ForbesKids #ForbesEvents #Festival #ForbesKidsFestival #festivalulfamiliei #targulmeseriilor

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Iulie 2024

Program:
09:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL