Ia, Poftim La Târgul De La Țară!

Ia, poftim la târgul de La Țară!

Nu râde, știm să facem o ofertă cum trebuie, dar dacă guvernul* a pus anul ăsta 1 Iunie lângă Rusalii suntem un pic zăpăciți și noi :-).

Situația e cam așa: 1 Iunie cade joia iar Rusaliile duminică și luni, pe 4 și 5. Avem, deci, o frumusețe de vacanță de 4 nopți și 5 zile.

Nu ne îmbătăm cu apă rece, cum că vei veni La Țară atâtea zile, și nici nu știm dacă 1 Iunie sau Rusalii ar fi mai potrivit pentru tine, asa că…ia fa tu o alegere, ca să nu-ți mai ardă de râs:

Leagă oricare trei nopți din perioada indicată și noi îți oferim pensiune completă.

Știi tu, bucătărie rurală, ca pe vremuri, dar adaptată la nevoile oaspeților, fie ei copii zburdalnici sau adulți pofticioși.

Includem în poveste toate cele necesare, plus apă plată, apă minerală, ceai și cafea fără limită de cantitate. Lipsesc doar băuturile alcoolice și răcoritoare, pe care, cunoscându-ți gusturile și nevoile, te rugăm să le aduci cu tine.

Cerem 1.000 de Ron pe cameră pe cele trei nopți și putem sa ne târguim pe detalii despre paturi suplimentare pentru copii, dacă este cazul, sau să adăugăm vreo masă după cum vei sosi la noi și cum îți e pofta.

Suntem bucuroși să primim la târg grupuri care să ocupe 5 sau chiar toate cele 6 camere duble disponibile. Asta pentru că e mai distractiv pentru tine iar pe noi ne ajută să te răsfățam cum se cuvine.

Ai timp să te gândești, dar nu prea mult, căci marfa bună se vinde repede, știi doar…
Ca să petreci fără griji la târgul de La Țară, hai să stabilim detaliile la 0743222320 sau 0745861516.

PS Dacă cumva te bate gândul să vii la noi pentru toate cele 4 nopți nu ne împotrivim, ba chiar îți facem câteva bucurii suplimentare. ☺️

* Știm ca Guvernul se scrie cu majusculă și dacă te gândești că nu știm cine a pus așa sărbătorile cu pricina, mai stai nițeluș să vezi cine o sa dea liber la tot poporul pe 2 Iunie. ?

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL