Identificarea taxonomica a paianjenilor la Muzeul Antipa

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 16 Noiembrie 2013

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „GrigoreAntipa” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe La “Antipa”, în spatele usilor închise.

Sâmbătă, 16 Octombrie 2013, începând cu ora 11.00, vă așteptăm în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată „Identificarea taxonomică a păianjenilor”,susținută de către Liviu MOSCALIUC, specialistul nostru în grupul araneelor.afis Identificarea taxonomica a paianjenilor

În cadrul acestei întâlniri, vom încerca să facem cunoștință și poate chiar să ne împrietenim cu păianjenii. Vom vedea modulîn care păianjenii sunt alcătuiți și vom afla ce„puteri deosebite” au unii dintre ei. La final, vom afla că fiecare păianjen are un nume și vom discuta despre importanța lor în natură.

Vă invităm la prezentare să descoperiţi o mulțime de lucruri interesante despre păianjeni, grup larg răspândit în natură, nu de puţine ori, pe nedrept urât din cauza puţinelor specii veninoase pe care le include grupul lor sistematic.

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.

Înscriereaparticipanţilor se poate face înlimita a 70 de locuri latelefon: 021.305.60.31saupe e-mail: [email protected].

 

 


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Noiembrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Kiseleff nr. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL