Iepurașul Matei și oul fermecat. Atelier de creație pentru copii de 2-8 ani

10:00 - 11:00
Saturday 08 April 2017
București

Ne pregătim pentru Paște într-un mod distractiv! ALaNDaLa ne invita la un atelier de creatie pentru copii unde ne putem proba dexteritatea și răbdarea.

Copiii vor mereu să fie implicați în activitățile adulților, dar pregătirile pentru Paște nu sunt de obicei activități de familie. Am vrea să vă propunem să schimbăm asta, adaptând activitățile pentru a fi atât distractive, cât și sigure și fezabile pentru cei mici. Astfel, vom picta împreună cu ei ouă cu vopseluri alimentare, exersând în același timp dexteritatea și răbdarea. Apoi fiecare copil va meșteri la o mască de iepure, pe care o va colora. Toate operele de artă le aparțin micilor artiști. La început vom asculta și o poveste legată de tema atelierului, în care protagonistul este simpaticul pui de iepure Matei.

Părinții sunt invitați să participe, să se joace sau să socializeze, după bunul plac. Materialele sunt sigure, non-toxice și vor fi pregătite astfel încât să poată fi utilizate de copii de unii singuri ori cu foarte puțin ajutor, în funcție de vârstă. Veți avea nevoie doar de haine comode, care pot fi puțin murdărite fără regrete și de voie bună!

Detalii Atelier de creație pentru copii de 2-8 ani:

Pret : 50 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet)

Date de contact pentru inscrieri : Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133 până cel târziu pe 7 aprilie.

Ne găsiți și pe Facebook! (https://www.facebook.com/alandalaateliere)

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02. 

 

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 08 April 2017

Program:
10:00 - 11:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL