Indicii despre artă – Programe de educatie creativa

10:00:00 - 10:00:00
23-24 Februarie 2013

Activitati copii 6-10 ani: Programe de arta in Muzeul Vasile Grigore: De-a pictura – vura!

Programele de educaţie creativă Indicii pentru artă pentru familii cu copii de 6-10 ani organizate de Asociatia De Dragul Artei, au ca scop familiarizarea copiilor cu noţiuni legate de artele plastice.

Cu cel de-al doilea program al seriei Indicii despre artă, vă invităm să învățăm și să ne jucăm De-a pictura – vura! Și dacă noțiuni precum portret, autoportret, peisaj, natură statică vă sunt deja cunoscute, vă propunem să însuflețim prin joc și imaginație câteva dintre compozițiile ce ne înconjoară. V-ați întrebat vreodată cum sună o pictură? Dar cum miroase un tablou? Ați văzut vreodată cum dansează o natură statică? Vă invităm alături de noi, pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări năstrușnice și la încă multe altele! În cadrul atelierului, copii și părinți deopotrivă vor avea ocazia să compună și să picteze naturi statice, folosind obiectele pe care le au asupra lor.
Derulate în perioada ianuarie – iunie 2013, programele din cadrul Muzeului Vasile Grigore își propun să ofere copiilor ocazia de a descifra ce este arta în cele mai subtile și atractive aspecte. După o primă temă introductivă despre artă, despre procesul de creație și despre receptarea operei de artă, pe parcursul următoarelor teme li se vor dezvălui copiilor ce este pictura, sculptura, grafica, artele decorative, arhitectura, la ce folosesc ele, cum se deosebesc și ce tehnici există pentru a le pune în practică.

Programele se vor desfășura de două ori pe lună, sâmbăta și duminica și vor fi susținute de Ana Maistru, ea însăși artist plastic. Programările sunt absolut necesare și se fac numai în săptămâna programului la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor).

În luna februarie programele se desfășoară după următorul orar:
• Sâmbătă, 23 februarie, ora 10.00 programe pentru copii de 6-8 ani;
• Sâmbătă, 23 februarie, ora 12.00 programe pentru copii de 8-10 ani;
• Duminică, 24 februarie, ora 10.00 programe pentru copii de 6-8 ani;
• Duminică, 24 februarie, ora 12.00 programe pentru copii de 8-10 ani.
Taxele de participare la program sunt următoarele: 40 lei/copil (părintele are acces gratuit), 50 lei/doi frați (părintele are acces gratuit), 60 lei/ trei frați (părintele are acces gratuit)..

 

Detalii Eveniment

Perioada:
23-24 Februarie 2013

Ora incepere:
10:00:00

Ora terminare:
10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul de Artă „Vasile Grigore”

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Maria Rosetti nr.29

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL