Înşir’te Mărgărite. Musical 3-12 ani la Iarmarocul de Sfantul Ilie @ Muzeul Satului

Vara aceasta, TEATRUL MUZICAL AMBASADORII desfășoară primul parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, în cadrul SAMER (Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României). După prezența la „Iarmarocul de Sfântul Ilie” și atelierele interactive de actorie, muzică și dans din cadrul Taberei de creație „Vara pe uliță”, colaborarea continuă cu reprezentații de weekend ale unor spectacole de succes din repertoriul instituției.

Astfel, în zilele de 8, 9, 29 și 30 august, începând cu ora 11:00, spectatorii vor putea urmări musicalul ”Înșir’te mărgărite” de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, scenografia Vioricăi Petrovici, adaptare Ivona Cristescu după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu. Într-o ingenioasă scenografie ce îmbină elementele clasice cu tehnica modernă, costume de epocă ce poartă amprenta spiritului nostru popular, o muzică originală ușor de memorat, dansuri de curte, dar și dansuri românesti, artiștii TEATRULUI MUZICAL AMBASADORII dedică acest spectacol copiilor de la 3 la 12 ani, precum și celor care vor, pentru un ceas, să viseze cu ochii deschiși. Basmul este prezentat, cu umor tipic românesc, de împărați, împărătese, fete si feciori de curte, zmei, vrăjitoare și multe personaje fantastice, pregătite să își dezvăluie povestea cu tâlc și morală.

Parteneri media la acest eveniment sunt : Mediafax, România TV, ItsyBitsy si GOKID și Ultima oră.

Accesul se face în baza biletului de intrare la Muzeul Național al Satului, în limita locurilor disponibile.

Participarea la evenimentele culturale organizate de Teatrul Muzical Ambasadorii în parteneriat cu Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 și este condiționată de acceptarea și respectarea Regulamentului de acces https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/wp-content/uploads/2020/07/Reguli-si-masuri-prevenire-COVID-TMA.pdf


EVENIMENTE TRECUTE

18-19 IULIE

Teatrul Muzical Ambasadorii va invită în lumea basmelor, la „Iarmarocul de Sfantul Ilie” organizat weekendul acesta de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.Într-un cadru menit să refacă atmosfera vechilor târguri de odinioară , TMA prezintă sâmbata, 18 iulie si duminică, 19 iulie, de la ora 17:00, spectacolul ÎNȘIR’ TE MĂRGĂRITE – un musical de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, scenografia Viorica Petrovici, adaptare Ivona Cristescu după celebra feerie a scriitorului Victor Eftimiu.

Într-o ingenioasă scenografie ce îmbină elementele clasice cu tehnica modernă, costume de epocă ce poartă amprenta spiritului nostru popular, o muzică originală ușor de memorat, dansuri de curte, dar și dansuri românesti, artiștii Teatrului Muzical Ambasadorii dedică acest spectacol copiilor de la 3 la 12 ani, precum și celor care vor, pentru un ceas, să viseze cu ochii deschiși.

Basmul este prezentat, cu umor tipic românesc, de împărați, împărătese, fete și feciori de la curte, zmei, vrăjitoare, ursitoare și multe personaje fantastice, pregătite să își dezvăluie povestea cu tâlc și morală.

Spectacolul se inscrie in Stagiunea Artistica Muzicala Estivala a Romaniei – SAMER , eveniment organizat sub egida Ministerului Culturii.

Detalii Eveniment

Perioada:
08-09 August 2020

Ora incepere:
11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Județ:
București

Oraș:
București

Adresa:
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, Şos. Kiseleff nr. 28-30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL