Juniori de Succes – Program de dezvoltare personala

15:30:00 - 16:45:00
Sâmbătă 23 Februarie 2013

Juniori de Succes – este un program de dezvoltare personala pentru copiii intre 8 si 13 ani

Pe 23 februarie are loc lansarea primului program de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 – 13 ani, “Juniori de Succes”, organizat de NextSteve Group.

Conceptul programului este unul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului.

Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.

Activitatile vor fi sustinute de dna. Monica Fulea, psiholog practician si trainer certificat CNFPA cu experienta vasta in lucrul cu copiii prescolari, scolari mici si adolescenti avand o abordare practica a terapiei si trainingului, psihoterapeut in curs de supervizare in terapie adleriana si terapie logopedica.  

Programul de activitati:

– exercitii de energizare

– exerctiii de comunicare si de exprimare a emotiilor

– exercitii de autocunoastere si de motivare personala

Programul este dedicat exclusiv copiilor si se va desfasura in intervalul 15:30 – 16:45. Intrarea in sala se face in intervalul 15:00 – 15:30.

Participantii vor primi materiale de lucru si diplome de participare, nu este nevoie sa aduca nimic de acasa.  

Programul “Juniori de Succes” este construit in baza principiului companiei NextSteve Group de a dezvolta programe educative pentru copii prin metode de divertisment (“edutainment”).

 NextSteve Group este o companie ce ofera traininguri, cursuri, evenimente, tabere si teste psihologice pentru copii, fondata de Andrei Stefan si Claudia Suhov. Acestia au fost premiati anul trecut cu titlurile: “Compania Anului 2012” si “Premiul de Excelenta pentru Inovatie in educatie”.

 In anul 2012 cel mai cunoscut si atractiv program pentru copii a fost “Juniori in afaceri”, cursul de educatie economica si antreprenoriat,ce a fost realizat in parteneriat cu Diverta si mallurile in Bucuresti, Bacau, Iasi, Constanta. Cursul continua si in acest an in Bucuresti si Bacau.

 Misiunea NextSteve este de a dezvolta urmatoare generatie de antreprenori si profesionisti din Romania.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 23 Februarie 2013

Program:
15:30:00 - 16:45:00

Orasul:

Detalii Locație

Movieplex Cinema Plaza

Județ:
sector 6

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. Timisoara, Nr. 26,

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL