Juniori in afaceri – Vanzare produs surpriza

10:00:00 - 14:00:00
Duminică 31 Martie 2013

NextSteve Group a lansat un nou eveniment pentru copii: Juniori in afaceri, programul de Educatie Financiara si Antreprenoriat destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 – 13 ani.

“Juniori in afaceri” este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzare practica a unor produse create in echipe.

Aceste programe pentru copii sunt contruite pe doua principii de baza:

1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare – copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.

2.Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale  si intelegerea principiilor economice – dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde.

Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii. Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei.

80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipelor, iar 20% din profit este donat catre un ONG local.

In acest an, programul le va aduce noi provocari copiilor la fiecare editie. Pe langa activitatile punctuale, la fiecare intalnire echipele vor avea cate o noua sarcina, precum un client misterios care ii va antrena in negocieri sau vor prelua o companie cu produse pe stoc pe care vor trebui sa le vanda. Dupa inscriere, parintii vor primi mai multe detalii despre activitatile copiilor din program.

 

Temele editiilor „Juniori in afaceri” din perioada ianuarie – mai:

1. 27.01 – Cercetare de piata

2. 24.02 – Negociere

3. 31.03 – Vanzare produs surpriza

4. 28.04 – Concurenta

5. 26.05 – Surpriza!

Numarul de participanti este de 16 copii.

Aceste activitati copii au loc la Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City.

Bilet : 70 lei/ participant.

In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diploma de participare, Ghidul parintelui. 

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la [email protected]/ 0746.042.033 sau pe ACEST FORMULAR.

Dupa inscriere, parintii vor primi „Juniori in afaceri – Ghidul parintelui”, un material cu informatii organizatorice, iar dupa program, parintii primesc un nou material „Juniori in afaceri – Ghidul activitatilor”, un material cu informatii despre rolul activitatilor si sfaturi pentru sustinerea lor.

Imagini si filmari de la celelalte editii gasiti aici: http://www.nextsteve.ro/galerie/

 

Impresiile copiilor de la editiile anterioare:

„Am avut un pic emotii la inceput, credeam ca o sa stam ca la scoala, dar cand am vazut ca avem voie sa vorbim intre noi si sa punem intrebari mi-au trecut emotiile. ” Robert, 7 ani

„Mi-a placut mult ca am castigat bani, bani pe care nu prea imi vine sa-i cheltui asa usor.” Tudor, 12 ani

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 31 Martie 2013

Program:
10:00:00 - 14:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Băneasa Shopping City

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL