Lecție Demo Gratuită de Aritmentică Mentală 4-12 ani | Constanța

10:00 - 20:00
Duminică 12 Ianuarie 2020
Constanta

🎉Dragi părinți, vă așteptăm alături de cei mici la LECȚIA DEMO GRATUITĂ a cursului de aritmetică mentală!

Categorie de vârstă : 4-12 ani.

🚀Aritmetica Mentală este o metodă de dezvoltare armonioasă a copilului, având la bază tehnica de calcul cu abacul🧮 în urma căruia cei mici pot face rapid calcule mintale complexe.

🧠Folosind calculul cu abacul, copilul își dezvoltă ambele emisfere cerebrale ale creierului, își îmbunătățește memoria, atenția, concentrarea, viteza de procesare, viteza de gândire, devine mai perspicace, mai încrezător și sigur pe el.

⭐️Principalul avantaj al metodei de calcul cu abacul este faptul că formează mai multe cone­xiuni între ariile creierului, iar cei mici pot gândi mai rapid și pot face mai multe lucruri odată, dezvoltându-și atenția distributivă. Își pot exprima emoțiile mult mai ușor, fie prin comunicare sau prin alte moduri creative, învață să aibă încredere în forțele proprii și să tindă spre succes.

🚀Pentru a transpune programul în universul copiilor, metoda propusă presupune alternarea efortului intelectual cu animația video, platforma SmartyKids, cu activități fizice și jocuri de stimulare a inteligenței.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

🔝În plus, învățarea aritmeticii mentale ajută copiii să asimileze mai bine informațiile materiilor din programa școlară👨‍🎓👩‍🎓 și să iubească matematica🔢

🤗Vă invităm la o lecție DEMO GRATUITA, împreună cu cei mici, să aflați mai multe despre aritmetica mentală și beneficiile ei!

⚠️Locurile sunt limitate !

Pentru înscrieri și programări:
☎️ Tel: 0749063332
📧 E-mail: [email protected]
https://smarty-kids.ro/constanta-tomis-nord/

Unde? SmartyKids Constanța – aritmetică mentală, Strada Zorelelor Nr. 27A, Constanta

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 12 Ianuarie 2020

Program:
10:00 - 20:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL