Mickey’s Magic Show 13-17.02

19:00:00 - 19:00:00
13-17 Februarie 2013

 

Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show in premiera la Bucuresti!

Cele mai indragite personaje si cele mai impresionante momente de magie din lumea Disney vor ajunge in premiera la Bucuresti intr-un spectacol care va incanta si va emotiona copiii de toate varstele. Feld Entertainment, producatorii spectacolelor Disney On Ice, aduc publicul intr-o lume in care magia Disney capata un cu totul alt inteles, in cadrul uneia dintre cele mai ample productii, Mickey’s Magic Show.

Evenimentul este organizat de Amphitrion si se va desfasura la Sala Palatului, care va gazdui reprezentatiile marca Disney in perioada 13 – 17 februarie 2013.

Mickey’s Magic Show prezinta celebre momente de magie din legendarele filme Disney, ce se vor petrece chiar sub ochii publicului: transformarea intr-o fractiune de secunda a hainelor ponosite ale Cenusaresei intr-o frumoasa rochie de bal, spectaculoasa levitatie a Printesei Jasmine din Aladdin sau  maturile fermecate care danseaza din Fantasia. Maestrul Magician insusi – Mickey Mouse – va uimi publicul cu trucurile sale de iluzionism, alaturi de Zana cea Buna din povestea Cenusaresei, Palarierul Nebun din Alice in Tara Minunilor, dar si de Michael Barron, unul dintre cei mai talentati tineri iluzionisti ai momentului. Magia va fi completata de prezenta Printesei Belle (Frumoasa si Bestia), alaturi de Alba ca Zapada precum si de prietenii lui Mickey din Toontown: Minnie MouseDonald Duck si Goofy.

Acest spectacol unic poarta parintii si copiii intr-o lume cu adevarat magica” declara Kenneth Feld, producatorul spectacolelor Disney Live!  si al celui mai de succes spectacol de iluzionism din toate timpurile, Siegfried & RoyVom conduce publicul intr-o calatorie fabuloasa alaturi de personajele Disney, in care spectatorii vor fi martorii unor impresionante numere de iluzionism ce le vor taia respiratia”.  La conceperea numerelor de iluzionism participa celebrul Jim Steinmeyer, renumit pentru colaborarile sale cu cei mai mari iluzionisti ai lumii, David CopperfieldLance Burton si Siegfried & Roy, cu o experienta in domeniu de peste 20 de ani.

Mickey’s Magic Show este spectacolul prin care veti putea trai magia lumii Disney alaturi de intreaga familie!

Program:

13-14-15 februarie ora 19

16-17 februarie: ora 11, ora 15, ora 19

Detalii Eveniment

Perioada:
13-17 Februarie 2013

Ora incepere:
19:00:00

Ora terminare:
19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Sala Palatului

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Ion Campineanu

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL