Micuții exploratori.Atelier de creație pentru copii de 2-5 ani

10:30 - 11:30
Saturday 25 March 2017
București

ALaNDaLa vă așteaptă la un atelier de creatie senzorial pentru copii de 2-5 ani unde își vor cultiva răbdarea dar și creativitatea intr-un mediu placut

La atelier, copiii vor face amprente, modelaj, forme cu ajutorul unui amestec moale tip plastilină, dar făcut de noi exclusiv din ingrediente prietenoase cu pielea. Ei vor fi încurajați să descopere diverse texturi și intrebuințări ale materialelor pe care le vor găsi pe parcursul misiunii lor de explorare! Fiecare copil va primi propria tăviță și materiale de lucru, astfel încât să poată face activitatea de unul singur, chiar dacă părintele și noi vom fi aproape.

Ca de obicei, la început vom spune și o poveste menită să îi ajute pe copii să intre în atmosferă într-un mod firesc.

Prin această activitate senzorială copiii își vor cultiva răbdarea dar și creativitatea, explorând într-un mediu relaxat și prietenos. Vă dăm și un indiciu: bine ascunsă ar putea fi și o comoară…sclipitoare!

Detalii atelier de creație pentru copii de 2-5 ani, Micutii exploratori:

Pret : 50 de lei / copil (părinţii nu plătesc bilet)

Date de contact pentru inscrieri : Vă rugăm să vă înscrieţi printr-un email la adresa [email protected], sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133 până cel târziu pe 24 martie.

Ne găsiți și pe Facebook! (https://www.facebook.com/alandalaateliere)

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02. 

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 March 2017

Program:
10:30 - 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL