Miscare multa, sport pentru copii si distractie la Funny Circus

Ce inseamna activitati de circ pentru copii? Afla cum se antreneaza copiii la singura Scoala de circ din Bucuresti – Funny Circus.

Deschis de peste un an de zile, Centrul de activitati sportive Funny Circus ii incanta pe copii cu activitati specifice artei circului. Denumita Scoala de circ, este de fapt singura scoala din Bucuresti unde copiii pot invata sa faca acrobatii, echilibristica, jonglerie, dansul cu cercurile, etc.

cursuri sportive copii la scoala de circ (1)

Cand este vremea urata, incercam sa gasim o alternativa pentru fetita noastra, sa isi satisfaca nevoia de miscare, altfel pe vreme insorita, nimic nu poate concura cu parcul …. Pentru ca este un copil activ nu se multumeste cu activitati statice, asa ca am inceput sa mergem cu ea la circ…..si a fost dragoste la prima vizita. In prima saptamana ne-am dus de 3 ori….i-a placut mult si mi-a placut si mie ce fac instructorii de acolo.

activitati sportive copii la scoala de circ (3)

Atelierele pentru copii cu activitati specifice circului sunt conduse de doi instructori, Nicoleta si Andy, mereu veseli, primitori si gata sa fie alaturi de copii in aventura descoperirilor. Foarte atenti, ii ghideaza pe copii in activitatile pe care le pot desfasura in sala. Copiii au ocazia sa exerseze toata recuzita, activitatile se schimba iar cei mici nu au timp sa se plictiseasca, trecand pe rand de la mersul pe sarma la trapez, esarfa, barna sau exercitii la saltea.

activitati sportive copii la scoala de circ (2)

Ora este vioaie si vesela, mai ales cand se aduna o grupa cu mai multi copii.

Nicoleta relationeaza foarte frumos cu copiii, explica ce au de facut, ii incurajeaza cand gresesc sau nu le ies miscarile.

O ora plina de amuzament, miscare, exercitii care incanta orice copil care are ocazia sa le incerce.

 

 

activitati sportive copii la scoala de circ (4)

 

Un singur dezavantaj al acestei frumoase initiative este locul in care se afla sala. Desi sala in sine este impecabila, curata, luminoasa, sigura, cladirea in care se gaseste se afla intr-o fosta fabrica ce nu este foarte prezentabila. Insa Nicoleta are o motivatie solida pentru alegerea locatiei: “am cautat o sala care sa fie foarte inalta, conform standardelor pentru a putea monta echipamentul in tavan (trapez si esarfa). Nu puteam amenaja corespunzator o sala dintr-o casa, cladire de birouri sau loc de joaca pentru copii. Insa cine ne trece pragul, cu siguranta revine. Doar sa isi faca parintii timp sa vina cu copiii.” Si parintii vin…unii de cateva ori pe luna, altii de cateva ori pe saptamana, si in functie de tipul abonamentului ales (4-8 sedinte pe luna sau nelimitat).

Asadar, trecand peste aspectul cladirii, faceti-va curaj si oferiti-le copiilor diversitate, lasati-i sa testeze si sa se distreze 🙂

 

activitati sportive copii la scoala de circ (6)

 

Detalii despre program, preturi abonament la cursurile de sport gasiti aici.

 

Date de contact Scoala de Circ din Bucuresti Funny Circus:

Sos. Iancului Nr 46 (Incinta Metalurgica etaj 2)

www.funnycircusparty.com

[email protected]

Tel: 0762655290

 

 

Articol scris de Zina Nichita (Editor Gokid).

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

  1. Chiar nu stiam ca exista o astfel de scoala in Bucuresti. Eu am ales ca fetita mea sa faca miscare dansand. Nu am inscris-o la un sport anume de teama, fiind foarte firava si slabuta, dar am zis nici in casa sa nu stea dupa terminarea orelor, asa ca am gasit modul cel mai bun pentru ea de a face miscare, dansand. La scoala unde merge acum (stop-and-dance.ro) pentru ca am mutat-o de la scoala unde o inscrisesem prima data, coregraful le acorda atentie si mai mare, rezultatele fiind din ce in ce mai bune in doar cateva luni. Este foarte flexibila si nu exclud sa-i placa acest tip de „gimnastica” a circului, chiar am sa-i propun sa incerce si aceste cursuri in aceasta iarna.

ADAUGĂ COMENTARIU