Mos Craciun pe bicicleta. Colindam strazile Constantei pe bicicleta.

Tomis Bike Constanta si Clubul de Ciclism Bilal Constanta va invita sa intrati in atmosfera sarbatorilor si colindand strazile Constantei pe bicicleta sa aducem un zambet de bucurie copiilor intalniti pe traseu.
Asadar, sunt invitati toti iubitorii sportului pe doua roti, la o plimbare pe bicicleta, costumati in Mos Craciun pentru a promova acest sport nobil. Vom oferi o surpriza dulce copiilor intalniti pe traseu.
Colindul pe doua roti porneste Sambata, 21 Decembrie 2019, ora 11:30 din fata Casei de Cultura.
Plecarea va fi la ora 12:00
Traseul va fi urmatorul:
Traseu: Casa de Cultură – Bd 1 Decembrie 1918 – Bd 1 Mai (se ocoleste parcul de la gara) – Bd Ferdinand – stanga str. Mircea cel Batran – stanga Parcul Oleg Danovski unde se vor impartii bomboane si baloane – se continua deplasarea pe str. Mircea cel Batran – Bd Tomis – Parcul Tomis 2 – dreapta pe Bd Alexandru Lăpuşneanu – intrare in parcul de la City Park pe langă Mall – ieşire din parc pe la rondul de la Dobrogea – stânga pe Bd Aurel Vlaicu – SOSIRE la VIVO Constanta (fost Maritimo) unde se va intra în mall pentru a împărţi bomboane şi baloane copiilor.

Evenimentul este autorizat de Primaria Constanta si vom avea sustinerea Politiei Rutiere Constanta si a Jandarmeriei Constanta, pentru ca plutonul de Mosi Craciuni sa fie in siguranta.

Organizatori: Club Bilal Constanta si Tomis Bike Constanta.
Parteneri: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Vivo Constanta, Motomar Shop & Repair, Fleximobil si Fiterman Pharma!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Decembrie 2019

Program:
11:30 - 15:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL