Ne îndulcim de Mos Nicolae la Militari Shopping

Printesa iernii vine sa ne indulceasca pe toti cu vata pe bat, atat pentru copilasi cat si pentru …copiii mai mari 😉
In plus, la atelierul de creatie, cei mici vor avea ocazia sa ii scrie lui Mos Craciun si sa creeze propria ghetuta norocoasa.
Va asteptam cu drag!

 

http://www.militari-shopping.ro/noutate/ne-indulcim-de-mos-nicolae/

Facebook: https://www.facebook.com/militarishopping

Despre Militari Shopping

Centrul comercial Militari Shopping, situat in sectorul 6 al capitalei, Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560, a fost deschis oficial in anul 2009, fiind gandit ca un spaţiu perfect pentru shopping in familie, adaptat nevoilor şi preferinţelor romanilor. In scurt timp a devenit un centru de interes pentru clientii din intrega capitala, dar şi din localitatile din vestul Bucureştiului. Dezvoltat pe un teren de peste 200.000 mp, centrul comercial dispune de o suprafaţa inchiriabila de 56.625 mp, de 2.500 locuri de parcare, peste 60 de magazine si restaurante şi ofera clientilor WiFi gratuit.

Militari Shopping a fost dezvoltat şi se afla in proprietatea companiei Atrium European Real Estate Limited, listata la bursele din Viena şi Amsterdam, al carei actionar majoritar este grupul de investitori israelieni Gazit Globe. Atrium detine 82 de proprietaţi imobiliare de retail din Europa Centrala şi de Est, cu o suprafata totala inchiriabila de 1,2 milioane de mp si o valoare totala pe piaţa de aproximativ 2,7 miliarde de Euro.

La finele anului 2016, mixul de chiriasi din Militari Shopping cuprindea cei mai importanti operatori de retail prezenti in Romania, printre care: Auchan, Decathlon, H&M, Praktiker, C&A, Reserved, Koton, World Class, LC Waikiki, Orsay, Humanic, Deichmann, Takko, Bebe Supermarket, Maxi Pet, Hervis, Jysk, KFC Drive Thru etc.

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 06 December 2017

Program:
14:00 - 20:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL