Oscar 2018. Câştigătoarele Premiilor pentru Cele mai Bune Filme de Animaţie

Duminică au fost anunţaţi câştigătorii ediţiei 2018, cu numărul 90, a Premiilor Oscar. Vezi câştigătorii şi nominalizările pentru cele mai bune filme de animaţie, atât de lungmetraj cât şi de scurtmetraj.

După cum probabil ai aflat deja, câştigătorul marelui trofeu la Oscar 2018 este filmul The Shape of Water, realizat de Guillermo del Toro şi J. Miles Dale. Un film care din pacate nu a reuşit să mă impresioneze, poate şi datorită unei puternice senzaţii de deja-vu. Între timp fiul dramaturgului Paul Zindel a acţionat în justiţie producătorii filmului pentru un presupus plagiat al piesei de teatru ”Let Me Hear You Whisper”, scrisă de tatăl său în 1969.

Lista completă de nominalizări la categoria Cel Mai Bun Film:

  • „Call Me by Your Name”
  • „Darkest Hour”
  • „Dunkirk”
  • „Get Out”
  • „Lady Bird”
  • „Phantom Thread”
  • „The Post”
  • „The Shape of Water” – CÂŞTIGĂTOR
  • „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

Mult mai interesante ni s-au părut categoriile de FILME DE ANIMAŢIE!

CEL MAI BUN LUNGMETRAJ DE ANIMAŢIE
OSCAR 2018

Oscars-2018-filme-de-animatie-1024x325Anul acesta câştigătorul la categoria de lungmetraje a fost Coco, o creaţie Disney/Pixar care ne dezvăluie câteva dintre tradiţiile proprii Zilei Morţilor, sărbătorită în Mexic, în contextul poveştii lui Miguel, un băieţel care îşi doreşte să devină muzician în ciuda opoziţiei familiei. Filmul are momente impresionante, o coloană sonoră reuşită, le vorbeşte celor mici despre perseverenţă, lucru în echipă, recunoştinţă, iubirea şi afecţiunea pentru membrii familiei.

NOMINALIZĂRI (TRAILERE)

The Boss Baby

The Breadwinner

Ferdinand

Loving Vincent

CEL MAI BUN SCURTMETRAJ DE ANIMAŢIE
OSCAR 2018

Kobe Bryant, fosta vedetă a clubul Los Angeles Lakers, a câştigat anul acesta Oscarul pentru cel mai bun scurtmeatrj de animaţie. „Dear Basketball” este un poem scris în 2016 în cinstea baschetului la finalului unei cariere impresionante de 20 de ani.

Vezi mai jos filmul CÂŞTIGĂTOR:

 NOMINALIZĂRI

Negative Space

Garden Party

Revolting Rhymes – TRAILER

Lou – TRAILER

Oscar 2018 Cele mai Bune Filme de Animaţie

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU