Pantalone salveaza Craciunul

Compania de Teatru Interactiv va propune un spectacol MULTIMEDIA, unic si inovativ in peisajul minunat al spectacolelor pentru copii: poveste, interactiune, magie, teatru, film, cantecele, dans, distractie!

Venim cu o propunere artistica ce ii va purta atat pe cei mai mici spectatori, cat si pe cei mai mari intr-o lume de poveste! In secolul vitezei, secolul in care adultii sunt intr-o continua alergare si copiii se adapteaza perfect noutatilor tehnologice, suntem convinsi ca viziunea noastra, impletirea teatrului cu filmul, va fi spectaculoasa si atractiva.

Spectacolul nostru de teatru multimedia are trei dimensiuni, trei planuri de actiune:

Filmul – o calatorie in timp si spatiu
Teatrul – planul aici si acum, plan in care actorii vor insufleti personajele si ii vor ajuta pe copii sa se implice si chiar sa ajute personajele pozitive
Magia – minunatele trucuri de magie vor surprinde pe tot parcursul spectacolului, astfel incat distractia sa fie maxima.

Dincolo de aceste 3 planuri in care se desfoara spectacolul multimedia, cel mai important lucru este implicarea si interactiunea cu copiii a personajelor, faptul ca aproape fiecare personaj vine cu lumea lui, o prezinta, ii poarta pe copii prin dansuri si cantece live intr-o lume magica. 

Pantalone, super-eroul de inveselire a copiilor, vine sa salveze Craciunul! Craciunul, sarbatoarea pacii si a tolerantei, a dragostei si frumusetii, va fi salvat de catre Pantalone! Pantalone, cu caracterul sau minunat si cu puterile de super-erou pe care le are, dejoaca planurile malefice ale Doctorului Mocofanus, care vrea sa puna stapanire pe pamant, pe Pantalonia, pe Univers si care, desigur, vrea sa distruga Craciunul si simbolurile sale minunate. Spiridusul si Spiridusa, Craiasa Zapezii i se alatura lui Pantalone pentru a salva Craciunul.

Vivacitatea scenariului si actualitatea lui va va purta si pe voi, dragi parinti, in lumea copilariei vesnice. Chiar daca vremurile se schimba si se modernizeaza, visele copilariei, lumea Mosului, lumea povestilor isi vor pastra mereu farmecul.

Va propunem, astfel, o minunata si comica poveste, un film si un spectacol de teatru, in care actorii vin sa creeze o lume magica, o lume de basm, cu veselie si hohote de ras!

Detalii: https://www.facebook.com/events/376232842797783/

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 09 December 2017

Program:
18:00 - 19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor din Bucuresti – Sala Mică

Județ:
Romania

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Bulevardul Tineretului nr. 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL