Peter Pan in Gradina Kesington. Atelier de pictura creativa pentru copii

18:00:00 - 19:00:00
Joi 17 Octombrie 2013

Povesti in aquarella Peter Pan in Gradina Kesington. Atelier pentru copii cu Ana Maistru, un artist cu totul altfel

momoCelebra pediatră și psihanalistă franceză Fancoise Dolto sustine ca ființa umană e o ființă a vorbirii. Si se pare ca de fiecare dată când s-a încercat un dialog adevărat cu copilul, progresele au fost considerabile pentru că trăirea nu are sens decât într-o relație cu trăiri, senzații și sentimente.

Lumea lui MOMO va propune nu doar un curs de pictură cu exersarea unor abilități practice, ci mai ales un atelier pentru copii care încurajează imaginația, oferindu-i prin povești, prilejul să se dezvolte, să se îmbogățească si sa impartaseasca. Astfel, vom traduce trăirile copilului prin imagini picturale, dar și prin cuvinte despre ceva care îl interesează foarte tare și anume: poveștile.

In jurul unor povești cu sens, cum este cea cu Peter Pan, se va construi o relatie, încercând să dezvoltăm dorința copilului de a descoperi, si sa exprime prin limbaj și culoare trările și senzațiile pe care le-a intalnit.

Cum lucram?

Atelierul pentru copii incepe cu povestea pe care o spunem impreuna, improvizam, ne jucam si apoi incepem sa pictam. Pictura in orice si pe orice: cu aquarella si chiar guasa, tempera si acrylic pentru cei mari. Lucram pe suprafete individualizate sau comune, trecem de la hartie la carton, sarim pe textil sicand cu pensula, cand cu stampila sau paiul sau alte obiecte gasite pe niciunde nu te astepti! Nu sunt de colo nici pastelurile cerate, creioanele, cariocile sau markerele… Produsul final va fi o carte ilustrata – vom lega toate lucrarile create in cele 7 sedinte – , pe care si-o va lua acasa si o va rasfoi alaturi de voi.


 RECOMANDARE


Ce dezvoltam?

• ajutăm copilul să dezvolte și să comunice trăiri, senzații și sentimente noi explorate cu ajutorul mai multor tehnici de expresie vizuală (aquarella/guașe, carioca, colaj, pasteluri, creioane aquarelabile)

• interactiunile sunt valoroase in devenirea ulterioara a copilului: deschidere, prietenie, incredere, intelegere si acceptare

• simt estetic, simt cromatic

Cum ne organizam?

  • Ne solicitati mai intai inscrierea accesand adresa de email: [email protected]
  • Ne strangem un grup de maxim 7 copii, in atelier la MOMO, in fiecare zi de joi
  • Numar de sedinte pe curs: 7
  • Durata sedinta : 60 minute
  • La final copilul primeste un album de fotografii si desenele realizate in timpul cursului

Informatii utile si Modalitatea de plata: 

Costul atelierului incluzand toate materialele necesare, ceai si fructe pentru fiecare participant este de 300 lei. 10% reducere pentru frati si surori la prima participare.

Toti cei care au participat la cel putin un curs primesc 5% reducere din costul cursului.
Toti cei care au participat la cel putin doua cursuri primesc reducere de 10% din costul cursului.

Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila la [email protected] si achitarea integrala sau a unui avans de  50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa.

Fiecare sedinta va avea o durata de maxim 60 minute. Pentru inceperea cursului este necesar sa existe un numar minim de 5 participanti inscrisi. Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales:  In cazul in care nu mai puteti participa la cursul la care v-ati inscris, returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar.

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus.

Datele personale (e-mail si telefon) sint folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. Detalii la tel 0723.565.113, 0734.397.375

 

Detalii Eveniment

Data:
Joi 17 Octombrie 2013

Program:
18:00:00 - 19:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL