Petrecere la Zorky’s Planet cu concerte si teatru

11:00:00 - 11:00:00
15-16 Decembrie 2012

Alex Velea şi Akcent dau startul la distracţia de sărbători la Zorky’s Planet

 Zorky’s Planet, primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, organizează o mega-petrecere de Crăciun, pe 15 şi 16 decembrie, avându-i ca invitaţi pe Alex Velea şi trupa Akcent.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, distracţia începe la ora 11.00 cu spectacolul de teatru ‘Crăiasa Răcelii’, o poveste inedită de Crăciun jucată de actorii din trupa Zurli.

Spectacolele, dar şi şedinţele de pictură pe faţă oferite de organizatori sunt gratuite.

Crăiasa Răcelii nu suportă Crăciunul, sărbătorile, luminile din case, brazii impodobiţi, copiii fericiţi. Rolul ei în viaţă e să împrăştie peste tot strănuturi şi să răcească pe toată lumea. Şi fură scrisorile pentru Moş de la Brăduţul care e poştaşul Moşului. Spiriduşul Grumi îl ajută pe Brăduţ să recupereze scrisorile, acestea ajung la Moş, Crăiasa Răcelii răceşte şi mai rău de furie, iar Moşul ajunge cu cadouri în toate casele.

 Trupa Akcent va concerta sâmbătă, de la ora 16:00, iar Alex Velea duminică, de la aceeaşi oră.

Atmosfera va fi una plină de veselie, se va cânta, se va dansa, se vor face jocuri, iar copiii vor primi cadouri.

 Despre Zorky’s Planet

 Amenajat pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, Zorky’s Planet este primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, la etajul 1. De asemenea, în premieră pentru România, Zorky’s Planet, a lansat în august 2012 primul roller coaster instalat într-un shopping center din Europa de Est.

Zorky’s Planet oferă tuturor vizitatorilor o multitudine de atracţii: piese de teatru pentru cei mici şi mari, în fiecare sâmbătă, cu intrare gratuită şi facepainting inclus, organizări de petreceri pentru zile de naştere, spectacole, evenimente speciale şi concursuri.

 

 

 

Detalii Eveniment

Perioada:
15-16 Decembrie 2012

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Zorky’s Planet, AFI Cotroceni

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL