Poveste de Craciun. Spectacol pentru intreaga familie

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarna este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, spusa cu umor și duioșie, pentru întreaga familie.

Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepotei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să chelutiasca, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.

Vă așteptăm pe 14 decembrie 2019, de la ora 11:00 și de la ora 13:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, la cel mai emoționant și duios spectacol, dedicat celei mai frumoase perioade a anului!

11:00 AM – 12:00 PM
Prima reprezentație a spectacolului
1:00 PM – 2:00 PM
A doua reprezentație a spectacolului

În distribuție: Celina Nitu, Ruxandra Balasu/ Claudia Dionise, Gabriela Niță.
Scenografia: Daniel Divrician
––––––––––––––––––––––––––––––
Spectacolul, organizat de echipa Un parinte mai bun, în parteneriat cu Teatrul Coquette București, face parte din Campania Caravana cu povești, un proiect care aduce în viața copiilor și a părinților cele mai frumoase povești ale copilăriei, în cel mai frumos mod posibil, prin teatru- pentru că spectacolul este cea mai bună modalitate de a le deschide celor mici universul imaginației și de a se dezvolta, spre a deveni oameni deschiși, cu o cultură foarte bogată.

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 84 de ani 🙂

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă.

Preț bilet: 30 lei
Biletele se pot achiziționa ONLINE și de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.

Pentru alte detalii organizatorice:
email: [email protected];
0754964852

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Decembrie 2019

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL