Povestea teatrului elisabetan. Atelier de cultura generala

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 19 Octombrie 2013

William Shakespeare și minunata poveste a teatrului elisabetan. Atelier pentru copii 8-12 ani

425px-Tales_from_Shakespeare_19221Dragi copii ați fost vreodată la teatru? Sunteți curioși să aflați cum se amuzau oamenii acum patru sute de ani? Vreți să descoperiți secretele unui dramaturg, care a fost deopotrivă actor și creator?

Dacă v-am stârnit interesul și doriți să descoperim, în joacă, fascinanta istorie a teatrului elisabetan, vă invit la un eveniment dedicat lui William Shakespeare. Cu ajutorul a nenumărate imagini și povești, vom afla cum se scria o piesă în epoca reginei Elisabeta, cum se organiza o companie de teatru și cine erau actorii. Vom încerca să descoperim care erau sursele de inspirație pentru dramaturgi și cum au fost elaborate diverse piese de teatru, care se mai joacă și astăzi. După ce ne vom familiariza cu Anglia reginei Elisabeta, nu vom uita nici de spectatori. Cine erau ei? Nobili sau oameni obișnuiți? Copiii mergeau la teatru? Nu vom uita nici de teatrele londoneze, din epocă, poveste noastă pornind de la faimosul Globe.

La final, cu ajutorul unei cărți gândite special pentru voi (Charles și Mary Lamb, Povestiri după piesele lui Shakespeare) vom încerca să aflăm istoria unor personaje celebre din teatrul elisabetan și să ne familiarizăm cu aventurile spiridușilor Ariel și Puck.

Scopul atelierului este să stimuleze imaginația celor mici și să îi familiarizeze cu o epocă istorică.

Lector : Monica Neatu

Cost atelier : 30 lei

Cost redus ( card fidelitate) : 25 lei

Informatii si inscrieri

[email protected]

Telefon : 021-321.30.22

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 19 Octombrie 2013

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL