Printesa si bobul de mazare. Spectacol copii 3-10 ani la Teatrul Coquette

11:00 - 12:00
Duminică 30 Septembrie 2018
București

Spectacolul Printesa si bobul de mazare pentru copii intre 3 si 10 ani, pune in scena povestea printului mofturos cu un umor adecvat copiilor.

Spectacol pentru copii cu varsta intre 3 si 10 ani, realizat la Teatrul Coquette dupa basmul Printesa si bobul de mazare, scris de H.C. Andersen. Spectacolul prezinta povestea printului mofturos, cu un umor adecvat copiilor.

Printul (putin mofturos, fie vorba intre noi) trebuie convins sa se casatoreasca pentru binele imparatiei. Cum isi gaseste printul perechea, daca el nici nu vrea sa auda de insuratoare? Se pare ca nici una dintre printese nu este cea potrivita, pentru ca el isi doreste o printesa adevarata. Cum se poate dovedi ca o printesa este printesa adevarata?
Se intampla insa un sir intreg de coincidente, care fac ca intr-o seara, pe furtuna, la poarta palatului sa bata o frumoasa fata. Sa fie ea oare cea aleasa? La ce probe este supusa? Vom vedea daca imparateasa va reusi sa ridice blestemul ursitoarei asupra printului.

Spectacolul Printesa si bobul de mazare readuce in prim plan unul dintre frumoasele basme ale copilariei. Ii invitam pe copiii de toate varstele sa se bucure de el!

  • Distributie spectacol: Ruxandra Balasu, Mihai Capatina si Ingrid Bonta
  • Scenografia: Daniel Divrician

Detalii pentru spectacolul pentru copii 3-10 ani: Printesa si bobul de mazare

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 30 Septembrie 2018

Program:
11:00 - 12:00
13:00 - 14:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Coquette

Județ:
Romania

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Calarasilor 94

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL