Vino să sărbătorim Ziua Copilului pe tărâmul AFI LAND! De 1 Iunie avem LIBER LA COPILĂRIE şi ne distrăm cu o mulţime de activităţi şi surprize!

Ziua Copilului vine şi anul acesta în AFI Cotroceni, cel mai mare mall din România, cu surpize pentru sărbătoriţi! Părinţii sunt aşteptaţi să se reîntâlnească cu copilăria în timp ce sărbătoriţii zilei se vor bucura de surprize, voie bună și distracție pe cinste în AFI LAND!

De 1 Iunie copii şi părinţi sunt aşteptaţi în AFI LAND, un loc special în care cu toţii vom avea LIBER LA COPILĂRIE!

Pentru a încălzi atmosfera organizatorii pregătesc ateliere de dans şi ne invită într-un super distractiv photo booth pentru a pleca cu amintiri de neuitat de la petrecere!

Cei mici se vor picta pe faţă aşa cum îşi doresc, îşi vor face tatuaje şi vor putea să-şi aleagă cel mai năstruşnic personaj din baloane modelabile. Iar cei care vor să se facă mari se vor bucura de personaje pe picioroange gigantice.

Şi pentru că vrem să îi răsfăţăm pe cei mici, din meniu nu vor lipsi vata de zahăr şi popcornul.

Surprizele nu se opresc aici! Activitățile pregătite sunt pentru toate vârstele și mai ales pentru toate gusturile. Toţi cei prezenţi vor avea parte de o experiență unică!

Cei mai petrecăreţi vor participa la mini disco şi se vor găti cu cosiţe urbane pentru a participa la fashion party! Nu vor lipsi clovni care să întreţină atmosfera şi personaje de desene animate îndrăgite de cei mici. Cu siguranţă acestea vor aduce zâmbete și veselie pe chipurile copiilor.

La AFI Cotroceni punem preț pe timpul de calitate petrecut în familie. Zi de zi aici găsiţi variate forme de distracție pentru părinți și copii, de la roller coaster, la patinoar, cinema sau chiar cel mai mare parc de aventură indoor!

Vă aşteptăm la AFI Cotroceni cu multe surprize!

Programul de activități de 1 Iunie este 12:00 – 20:00!

Mai multe detalii despre activităţile pentru copii pregătite în data de 1 Iunie sunt disponibile pe https://www.aficotroceni.ro/evenimente/1-iunie-liber-taramul-afi-land/.

De 1 Iunie în AFI Land ai liber la copilărie!

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Thursday 01 June 2017

Program:
12:00 - 20:00

Orasul:
București

Detalii Locație

AFI Cotroceni

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Timisoara

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL